De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Aangepaste trainingstijden tot de vakantie

Voorbereiding op seizoen ’17-’18 gestart

Selectie voor nieuwe seizoen groeit

supporters bedankt tot volgend seizoen

Trainingen

Ik wil in aanmerking komen voor Volleybal Academie Twente!

Je gaat veel trainen – mogelijk meer dan 12 uren per week. Je gaat werken met de beste trainers. Tijdens de training komen Topspeelsters assisteren zodat je een goed voorbeeld hebt. We maken gebruik van de beste video ondersteuning zodat je directe feedback krijgt.
We trainen door in de vakanties – maken dan extra uren. Ben je echt op vakantie – geen probleem – dan train je niet. Ben je weer thuis dan train je weer mee. We maken gebruik van Swiss Balls – Z ballen – Hordes – Spronghoogtemeter – Agility Ladder – Medicene ballen – Video Feedback enz.

Hoe werkt het voor jou?

De Volleybal Academie Twente heeft trainingen op de Dinsdag en Vrijdag van 18.00 uur tot 20.30 uur en op de zondagochtend van 10.00 uur tot 12.30 uur. We trainen in de topsporthal van de IISPA in Almelo met perfecte vloer en verlichting.

Bij je club train je op maandag en donderdag. Bij de Volleybal Academie kun je dan elke dinsdag, vrijdag en zondag 2,5 uur trainen per keer. Je kunt natuurlijk 1, 2 of 3 keer per week bij ons trainen. Wat jij wilt. Clubtrainers zijn van harte welkom tijdens de trainingen en ook ouders of belangstellenden kunnen steeds de trainingen bijwonen. De koffie en thee staat klaar.

Je begrijpt dat er meerdere situaties mogelijk zijn.

Elke training zijn er meerdere trainers aanwezig en de leiding is steeds in handen van de hoofdtrainer van het DELA-Eredivisie team van Eurosped TVT – Jan Berendsen.

Tijdens de trainingen op dinsdag en vrijdag zijn er steeds speelsters van het DELA-Erediivisie team van Eurosped TVT aanwezig. Daardoor heb je niet alleen de beste trainers maar ook een perfect voorbeeld.

De grootte van de groep zal per veld tussen de 10 en 12 speelsters zijn.

Lees hier het artikel van enthousiaste deelnemers, wat het trainen bij de Volleybal Academie Twente haar heeft opgeleverd.

Fotoalbum

© 2016 Eurosped-TVT
Postbus 121 - 7600 AC Almelo