De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Nieuwsbrief Team Eurosped

Meld je hier aan!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

zaterdag 31 augustus 2019 Driekamp Team Eurosped 12:30 uur Het Punt Vroomshoop

Partners

De partners van Team Eurosped zorgen ervoor dat speelsters en staf altijd kunnen beschikken over de producten en diensten die nodig zijn om topprestaties te leveren op ieder denkbaar relevant gebied. We zijn trots met deze gereputeerde ondernemingen samen te werken.


Communicatiepartner

Sigtbaar zijn, daar draait het om!

Zaken doen met Sigtbaar, is samenwerken met liefhebbers van het vak die niet voor de weg van de minste weerstand kiezen. Maar wat we ook voor u mogen ontwikkelen, we doen het wel op een manier die bij ons past: met veel passie voor het vak en met respect voor uw kennis en ervaring. Want zichtbaar worden doe je door nauw samen te werken en te profiteren van ieders vakkennis.

sigtbaar-tekst-blauw

Plesmanweg 9
7602 PD Almelo
Telefoon 088 205 14 00
www.sigtbaar.nl


Online partner

WEBTON

Webton is sinds 2016 mediapartner van Eurosped TVT. Webton heeft zijn naam de afgelopen jaren veelvuldig aan dit soort volleybalinitiatieven gekoppeld om op deze manier maatschappelijke betrokkenheid uit te dragen. Webton ontwerpt, bouwt en beheert websites. Mooi om te zien en fijn om mee te werken. Specialist in webdesign, zoekmachine marketing en webshops. Bekijkt u eens de website van Webton

voor verdere informatie over ons bedrijf: www.webton.nl.

webton-internetdesign

Webton BV
Oelerweg 95
7555 GL Hengelo
Telefoon 074 – 30 30 400
www.webton.nl.


 Medische partner

OCON Sportmedische kliniek

OCON Sportmedische kliniek is een kliniek met veel specialistische ervaring in sportorthopedie, sportgeneeskunde en sportfysiotherapie, waar patiënten op een gastvrije manier in een moderne omgeving worden behandeld. Kijk voor meer informatie op www.ocon.nl/sport/

 

 

 

 

Geerdinksweg 141
7555 DL HENGELO
Telefoon 088 – 708 58 76


Schoenenpartner

Kievit Sport

Bij Kievit Sport in Hengelo kun je terecht voor sportuitrusting op maat. Wetenschappelijk onderbouwde loopanalyses, sport- en medisch advies helpen onze speelsters de juiste indoorschoenen te kiezen.

Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop