De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Nieuwsbrief Team Eurosped

Meld je hier aan!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Supporters Bedankt voor jullie steun Team Eurosped

Voorbeschouwing VC Sneek - Team Eurosped

VC Sneek heeft een grote volleybalhistorie. In de jaren 80 en 90 was daar het roemruchte Olympus onder leiding van Hans van Wijnen. Achtereenvolgens werden ze 8 keer landskampioen en 5 keer bekerkampioen. De hegemonie werd daarna overgenomen door andere teams uit Nederland, maar met de komst van Petra Groenland had Sneek weer een trainster die kon bouwen aan talent. Ook dit heeft hen wederom geen windeieren gelegd. Onder haar leiding werden ze  2 keer landskampioen en 2 keer bekerkampioen.

Echter tijden veranderen…..ook bij Sneek. Er is een nieuwe technische staf aangetrokken. Met de komst van Paul Oosterhof (voormalig trainer van Veracles) hebben ze een enthousiaste, ambitieuze trainer binnen gehaald. Hij zal bijgestaan worden door de ervaren Henriëtte ter Steege. Ook binnen de teamsamenstelling is er het één en ander veranderd, maar met het behouden van Roos van Wijnen, Janieke Popma en Hester Jasper hebben ze een sterke pass-lijn behouden.

De eerste wedstrijd heeft Sneek uit bij Set-Up’65 met 3-1 verloren. Volgens de statistieken was vooral Kirsten Oude Luttikhuis een ware plaaggeest met haar ijzersterke serve. Echter Sneek thuis is een heel ander team. Ze halen thuis altijd het beste uit zichzelf naar boven. Soms lijkt het alsof je tegen een muur staat te spelen. Alle ballen, hoe hard ook geslagen, komen terug. Het is dus zaak aan ons om bij de les te blijven en ons eigen spel te spelen.

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop