De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

De Team Eurosped seizoenskaart

Bestel ‘m hier

Afhalen aan de kassa tijdens thuiswedstrijden.

27 oktober 2018 Team Eurosped TT PAPENDAL / ARNHEM 20:00 UUR HET PUNT, VROOMSHOOP

Team Eurosped vecht zich langs VC Sneek (3-2)

Vroomshoop, 3 december 2017 – Team Eurosped heeft zondagmiddag een belangrijke en verdiende overwinning geboekt op VC Sneek. De eerste set ging in eerste instantie gelijk op. Vanaf 6-3 liep Team Eurosped langzaam uit wat coach Petra Groenland van VC Sneek bij 9-4 noopte de eerste time-out te nemen. Waarna bij 12-4 meteen de tweede time-out volgde. Het baatte echter niet en Team Eurosped liep vervolgens uit naar 16-5. Een tussensprint van VC Sneek bracht het team terug tot 16-11 maar toen vond Team Eurosped het genoeg en trok het de eerste set met 25-15 naar zich toe.

In de tweede ontspon zich een spannend gevecht waarbij in eerste instantie team Eurosped een aantal punten loskwam maar vervolgens Sneek het heft in handen nam. Bij 18-18 kwamen de teams weer op gelijke hoogte en leek Team Eurosped bij 23-22 de setwinst naar zich toe te trekken maar het was VC Sneek dat met 24-26 aan het langste eind trok.

Team Eurosped begon de derde set erg slordig waardoor VC Sneek snel een 2-6 voorsprong kon nemen. Een sterke serveserie van Daphne Knijff bracht Eurosped terug in de wedstrijd tot 6-7. VC Sneek liep daarna vlot weg en dwong coach Jan Berendsen bij 7-12 zijn eerste time-out te nemen. Bij 7-16 was de coach al gedwongen zijn tweede time-out te nemen. Het leverde echter niet het gewenste effect op waardoor VC Sneek snel een einde aan de derde set maakte (15-25).

In de vierde set nam Team Eurosped snel een voorsprong van 3 punten die het team vasthield tot in de big points. Even dreigde VC Sneek nog terug te komen in de wedstrijd maar na twee time-outs van Team Eurosped en goed spelverdeelsterswerk van “De altijd fijne Wopereis” (quote Redbad Strikwerda) was het een foute service van VC Sneek die een einde aan de vierde set maakte: 25-20.

Het weer in ruime getale opgekomen publiek ging er eens goed voor zitten in de vijfde set. Team Eurosped liep echter al snel weg van VC Sneek en bouwde de voorsprong gestaag uit. De setwinst en daarmee de overwinning kwam op geen enkel moment in gevaar getuige de 15-10 setwinst.

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop