De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

De Team Eurosped seizoenskaart

Bestel ‘m hier

Afhalen aan de kassa tijdens thuiswedstrijden.

27 oktober 2018 Team Eurosped TT PAPENDAL / ARNHEM 20:00 UUR HET PUNT, VROOMSHOOP

Team Eurosped scoort vijfde overwinning op rij

 

VROOMSHOOP, 26 november 2017 – Team Eurosped heeft met een 3-1 winst op het Meijelse Peelpush de vijfde overwinning op rij gescoord (4x in de competitie en 1x voor de beker) en stijgt daarmee naar de vierde plaats in de Eredivisie.

Het in ruime getale opgekomen publiek kreeg een wedstrijd met twee gezichten te zien. De eerste twee sets gingen gelijk op. In de eerste set had Team Eurosped steeds een voorsprong van 2 á 3 punten maar ziet aan het einde van de set Peelpush toch voorbijsteken en een 22-23 voorsprong nemen. Twee sterke ballen van Judith Kamphuis zorgen ervoor dat Team Eurosped de set alsnog met 25-23 naar zich toetrekt.

De tweede set is een kopie van de eerste set. Het lukt geen van beide teams om echt los te komen en dit keer trek Peelpush aan het langste eind door de set met 23-25 te winnen.

In de derde set neemt Team Eurosped al snel een voorsprong van 5 punten en lijkt moeiteloos de derde set naar zich toe te trekken. Bij 24-19 lijkt er geen vuiltje aan de lucht maar een serie onnodige fouten brengt Peelpush met 24-23 weer helemaal in de wedstrijd. Carmen Oude Luttikhuis maakt echter aan de onzekerheid een einde door het 25e punt binnen te slaan waarmee de derde set naar Team Eurosped gaat.

In de vierde set gaat het tot 10-10 gelijk op, maar dan geeft Team Eurosped gas en loopt het team uit naar 10-15. Een sterke serveserie van Bo Duteweert zorgt dat het Vroomshoopse team uitloopt naar 19-11. Een ace van Carmen Oude Luttikhuis zorgt ervoor dat de vierde set (25-13) en daarmee de wedstrijd naar Team Eurosped gaat.

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop