De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Nieuwsbrief Team Eurosped

Meld je hier aan!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

zaterdag 31 augustus 2019 Driekamp Team Eurosped 12:00 uur Het Punt Vroomshoop

Team Eurosped pakt na vijfsetter de winst in Sneek

Team Eurosped heeft ook haar tweede competitiewedstrijd van dit seizoen gewonnen. In Sneek werd het na 5 sets een zwaarbevochten overwinning voor het Vroomshoopse team. 

In de Sneker Sporthal gaven beide ploegen elkaar weinig toe. Sneek begon sterk aan de wedstrijd en pakte de eerste set met 25-20. 

De tweede set begon als de eerste met een sterk spelend Sneek. In de loop van de set ging de strijd meer gelijk op waarna op het beslissende moment Team Eurosped toesloeg en de set naar zich toe trok: 23-25. 

In de derde set begonnen de Vroomshoopse dames ijzersterk en zetten de Friezinnen meteen onder druk. Team Eurosped liep snel uit naar 3-11 en zelfs 8-20. Sneek kon nog wat dichterbij komen, maar de set ging uiteindelijk met 17-25 naar de dames uit Twenterand. 

Sneek wist in de gelijkopgaande vierde set halverwege en gaatje te slaan en stond die voorsprong niet meer af: 25-18.

Ook in de vijfde set ging de strijd weer gelijk op, maar nu wist Team Eurosped op het juiste moment afstand te nemen en de vijfde set met 13-15 naar zich toe te trekken. De tweede overwinning voor het team uit Twenterand en 2 punten mee naar Vroomshoop. 

Woensdagavond volgt de eerste thuiswedstrijd tegen nieuwkomer Apollo uit Borne. De wedstrijd begint om 20:00 uur in Het Punt. De toegang bedraagt vier euro voor volwassenen en een euro voor kinderen. 

 

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop