De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Maandag 24 september: Teampresentatie

Meld je hier aan!

Aanvang 19:30 uur in Theater Het Punt

23 SEPTEMBER 2018 VOORBEREIDING TEAM EUROSPED REGIO ZWOLLE VOLLEY 15:30 UUR SPORTHAL HET PUNT

Team Eurosped pakt eerste driepunter!

ST. ANTHONIS, 1 november 2017 | Team Eurosped heeft met een ruime 3-0 zege op het Limburgse Flynth FAST zichzelf een goede dienst bewezen. Een degelijke partij, met veel servicedruk, resulteerde in een knappe winst in St. Antonis. De Twentse ploeg ziet hierdoor haar punten totaal verdubbeld worden en dat drukt zich ook uit in een stijging op de ranglijst.

Na een dik uur volleyballen was de eindstand al bekend: een ruime 3-0 zege voor Team Eurosped. De ploeg was op alle fronten sterker dan Flynth FAST. De eerste twee sets wist de thuisploeg nog lang bij te blijven, maar was het de ploeg van Jan Berendsen dat tweemaal de setwinst over de streep trok: het werd twee keer 22-25.

In de derde set keek Team Eurosped al snel tegen een achterstand aan. Carmen Oude Luttikhuis wist met een indrukwekkende serviceserie het tij te keren. De pass haperde aan de kant van Flynth FAST. Hier profiteerde Team Eurosped optimaal van en met name de middenspeelsters Eline Gommans en Laura Beach waren op dreef. Onder leiding van Rochelle Wopereis werd de blokkering aan Limburgse zijde meermaals het bos in gestuurd. Een 16-25 resulteerde in een degelijke 3-0 winst die meer dan welkom was.

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop