De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

dan mis je niks over Team Eurosped

jullie waren geweldig supporters bedankt! tot volgend seizoen

Team Eurosped lijkt gereed voor de bekerfinale en geeft Coolen Alterno geen schijn van kans

VROOMSHOOP, 11 februari 2018 – Zondagmiddag stond alweer de laatste wedstrijd van de reguliere competitie op het programma voor Team Eurosped. Coolen Alterno, met een vijfde plaats al zeker van de play-offs, was de tegenstander die het Vroomshoopse team nog kon weerhouden van de derde plek in de competitie. De eerste ontmoeting in Apeldoorn ging met 3-1 naar Coolen Alterno, het team was dus gewaarschuwd.

De tweede ontmoeting dit seizoen tussen Team Eurosped en Coolen Alterno gaf echter een compleet ander beeld dan de eerste. Weliswaar ging de eerste set gelijk op tot 15-15, het werd al snel duidelijk dat de Vroomshoopse dames iets te verliezen hadden en vochten voor ieder punt. Geleidelijk liep Team Eurosped weg en trok het de eerste set met 25-19 naar zich toe.

In de tweede set etaleerde Team Eurosped waarom het vol vertrouwen toeleeft naar de bekerfinale. Coolen Alterno werd met veel servedruk in de verdediging gedrukt en kreeg de passing niet onder controle. Team Eurosped liep in rap tempo weg van de gasten en won de set uiteindelijk eenvoudig met 25-15.

In de derde set gingen de Vroomshoopse dames rustig verder waar ze de tweede set mee opgehouden waren. De Apeldoornse speelsters kwamen door de servedruk van Team Eurosped op geen enkel moment in hun spel waardoor Team Eurosped de derde set met een op het oog eenvoudige 25-14 naar zich toetrok en daarmee de derde plaats in de reguliere competitie definitief veilig stelde.

Aanstaande zondag speelt Team Eurosped in Hoogeveen de bekerfinale tegen Sliedrecht Sport. Het ziet ernaar uit dat het team in de finale weer kan rekenen op massale steun van het enthousiaste thuispubliek. Er is echter nog plek in de bus die de supportersvereniging laat rijden naar Hoogeveen.

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop