De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Competitie 2019 / 2020 voortijdig beëindigd.

 

Lees hier de laatste updates.

 

In afwachting van het nieuwe competitie programma. Planning hiervan afhankelijk van Corona maatregelen en herschikking internationale agenda i.v.m. Olympische Spelen. Team Eurosped

Team Eurosped haalt Lobke Overtoom en heeft selectie voor het nieuwe seizoen compleet

Lobke Overtoom - Team Eurosped Foto: StudioRL

Met het aantrekken van diagonaal Lobke Overtoom is de laatste plek ingevuld en heeft Team Eurosped haar selectie voor het nieuwe seizoen compleet. Overtoom komt over van het Groningse Donitas dat het afgelopen seizoen uitkwam in de Topdivisie. De 22-jarige Drentse speelde onder andere voor Lycurgus en Emmen.

“Ik heb met Lycurgus in de eredivisie tegen Team Eurosped gespeeld. Het is een sterk team en ik vond het daarom erg tof dat ik werd benaderd om een keer mee te trainen.” Lobke is blij dat ze de kans krijgt in Vroomshoop: “Ik kijk uit naar een jaar waarin ik de mogelijkheid krijg mezelf verder te ontwikkelen. Het topsportklimaat, de goede faciliteiten en professionele begeleiding binnen Team Eurosped zullen me daar zeker bij helpen.” Haar eerste indrukken zijn zeer positief. “Er wordt hard gewerkt om alles eruit te halen wat erin zit waarbij het teamgevoel steeds centraal staat. Ook is het mooi om te zien dat er zo veel mensen nauw betrokken zijn bij de club. We gaan er een mooi seizoen van maken.”

Diane Rademaker (bestuurslid Technische Zaken bij Team Eurosped) is blij met de komst van Overtoom: “Lobke heeft ons positief verrast. Als linkshandige diagonaal heeft ze veel in huis en ze beschikt over veel power. Met haar komst is er nu op elke positie stevige concurrentie. Trainer/coach Jan Berendsen kan beschikken over een selectie met 12 aan elkaar gewaagde speelsters, in een mix van toptalenten en ‘oudere’ speelsters met ervaring. Precies zoals we het voor het komende seizoen voor ogen hadden.”
Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop