De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Competitie 2019 / 2020 voortijdig beëindigd.

 

Lees hier de laatste updates.

 

In afwachting van het nieuwe competitie programma. Planning hiervan afhankelijk van Corona maatregelen en herschikking internationale agenda i.v.m. Olympische Spelen. Team Eurosped

Team Eurosped brengt met Ester de Vries nog meer ervaring in de selectie voor het nieuwe seizoen.

Team Eurosped - Ester de Vries
Vroomshoop – 1 mei 2019 – Team Eurosped heeft opnieuw een routinier aan haar selectie toegevoegd. Passer/loper Ester de Vries zal het komende seizoen het Vroomshoopse team komen versterken. De Vries komt over van Regio Zwolle Vollleybal en heeft daarvoor o.a. in Zweden, Zwitserland en Amerika gespeeld. Met de komst van de 27e jarige Limburgse heeft Team Eurosped haar selectie bijna compleet.

 

Ondanks haar ervaring is Ester onder de indruk van de professionele houding van het team en de staf. “Ik ken Jan Berendsen (trainer/coach) al erg lang en ik ben altijd al onder de indruk geweest van zijn professionele aanpak en oog voor detail. Hij krijgt het ieder jaar voor elkaar om zijn team beter te maken.” Ze heeft dan ook erg veel zin om in Vroomshoop te beginnen. ”Ik ben altijd zeer gemotiveerd om beter te worden en ik kijk er daarom ook erg naar uit om me hier verder te ontwikkelen, zowel in het veld als buiten het veld. Daarbij bouwt men hier aan een team dat vol zit met talent en ambitie. Ik ben daarom ook super enthousiast om me daarbij aan te sluiten!”

 

“Met haar goede serve, stabiele pass en sterke aanval heeft ze alle gewenste kwaliteiten van een passer/loper in huis.” Bestuurslid Technische Zaken Diane Rademaker is duidelijk enthousiast. “Daarbij brengt ze veel (internationale) ervaring mee, wat de balans in het team zeker ten goede komt. Met de komst van Ester hebben we de selectie bijna compleet en zijn we erin geslaagd om de gewenste mix te vinden tussen talent en ervaring.”
Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop