De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Nieuwsbrief Team Eurosped

Meld je hier aan!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

23 februari 2019 Springendal Set-Up Team Eurosped 20:30 De Schal, Ootmarsum

Team Eurosped boekt moeizame maar belangrijke zege

MEIJEL, 4 februari 2018 | Team Eurosped is er ter nauwernood in geslaagd om met drie punten huiswaarts te keren. Peelpush, een Limburgse degradatiekandidaat, had haar blokkering en verdediging uitstekend op orde. Dit bleek onvoldoende om Team Eurosped punten te doen verspelen. Met een 3-1 zege is de derde plaats nog steeds in handen van de Vroomshopers.

Peelpush startte voortvarend. In de eerste set had Team Eurosped moeite met de Limburgse servicedruk. Bovendien had Peelpush haar blokkering en verdediging staan als een huis, waardoor de buitenaanvalsters van Eurosped er moeizaam doorheen kwamen. Tel daar veel fouten van Vroomshoopse zijde bij op: met 25-18 ging de eerste set naar Peelpush.

Het vervolg was voor de ploeg van Jan Berendsen. Met name de middenaanvallers kwamen goed uit de verf en scoorden geregeld. Team Eurosped maakte minder fouten dan Peelpush en won met 18-25 en 23-25 de twee daarop volgende sets.

Aanvankelijk leek de vierde set een formaliteit. Team Eurosped nam al vroeg een ruime voorsprong en leek eenvoudig op de zege af te koersen. Toch kwam Peelpush punt voor punt terug. Team Eurosped bracht zichzelf met twee foutservices in de slotfase in de problemen. Uiteindelijk wisten de bezoekers een vijfde set ter nauwernood af te wenden: met 26-28 werden de drie punten veilig gesteld.

Team Eurosped behoudt hiermee de derde plaats, die recht geeft op drie bonuspunten in de play-offs. Regio Zwolle heeft evenveel punten behaald, maar staat door een minder aantal gewonnen sets op de vierde plaats. Volgende week staat de laatste speelronde van de reguliere competitie op het programma. Team Eurosped ontvangt Coolen Alterno en is bij een 3-0 of 3-1 overwinning zeker van de derde plaats. Aanvang zoals altijd 15.30 uur in Het Punt!

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop