De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

dan mis je niks over Team Eurosped

jullie waren geweldig supporters bedankt! tot volgend seizoen

SPELVERDEELSTER CHARLOTTE HAAR VOOR LANGERE TIJD UIT DE ROULATIE ALS GEVOLG VAN EEN HERNIA-OPERATIE

Team Eurosped heeft aan het begin van het seizoen te maken met een tegenvaller; spelverdeelster Charlotte Haar moet een hernia-operatie ondergaan om een einde te maken aan een slepende blessure. De 18-jarige speelster heeft al langere tijd te maken met rugklachten waardoor ze een deel van de competitie en de gehele play-off serie van het vorig seizoen heeft moeten missen. Zoals het er nu naar uitziet komt de spelverdeelster niet meer in actie in 2017, maar hoopt ze begin volgend jaar weer aan te kunnen sluiten bij de selectie.

“Natuurlijk baal ik van de blessure. Ondanks de intensieve behandeling en begeleiding door de medische staf is het niet gelukt om pijnvrij te volleyballen. De keuze om nu te opereren in plaats van de conservatieve behandeling voort te zetten is daarom een logische. Ik ben blij dat ik zo snel geholpen kan worden en kan niet wachten tot het moment daar is dat ik weer pijnvrij mee kan spelen”, aldus Charlotte Haar.

Fysiotherapeute Yvonne Kuiper is van mening dat een operatie nu de beste oplossing is; “we hebben Charlotte intensief behandeld maar het was duidelijk dat dit niet het gewenste resultaat op korte termijn biedt. In overleg met de specialisten van OCON is daarom besloten dat een operatie het beste alternatief voor Charlotte is om snel weer aan topvolleybal te kunnen doen. Het is vervelend voor dit moment, maar op de lange duur is dit de beste oplossing”.

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop