De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

De Team Eurosped seizoenskaart

Bestel ‘m hier

Afhalen aan de kassa tijdens thuiswedstrijden.

27 oktober 2018 Team Eurosped TT PAPENDAL / ARNHEM 20:00 UUR HET PUNT, VROOMSHOOP

Regio Zwolle Volleybal maakt einde aan sterke serie Team Eurosped

ZWOLLE, 23 december 2017 – Na 9 winstpartijen op rij heeft Team Eurosped zaterdagavond een nederlaag geleden tegen Regio Zwolle Volleybal. De verwachtingen voor de wedstrijd tegen Regio Zwolle Volleybal, het enige team dat tot op heden erin geslaagd is in Vroomshoop te winnen, waren hoog gespannen maar voor er ook maar één bal geslagen was, kreeg Team Eurosped een grote domper te verwerken. Libero Kim de Wild raakte bij de warming-up geblesseerd aan haar knie en is, zoals het zich er nu naar uit laat zien, enkele weken uit de running.

Toch begon de wedstrijd voor Team Eurosped niet slecht. Met spelverdeelster Charlotte Haar, die voor het eerst sinds haar hernia-operatie haar opwachting maakte op de voor haar vreemde positie als libero, werd de eerste set met 17-25 in het voordeel van Team Eurosped beslist.

Daarna kantelde de wedstrijd en wist Regio Zwolle Volleybal de tweede en derde set naar zich toe te trekken. Vooral in de derde set was de ploeg uit Zwolle oppermachtig als gevolg van de enorme foutenlast aan Vroomshoopse zijde.

In de vierde set leek de wedstrijd zich weer in het voordeel van Team Eurosped te ontwikkelen. Het team nam een grote voorsprong en leek, gesteund door de vele meegereisde supporters, de set naar zich toe te trekken. Bij 16-22 in het voordeel van Team Eurosped haperde de machine echter en wist Regio Zwolle de set alsnog naar zich toe te trekken (27-25) waardoor Team Eurosped voor het eerst sinds lange tijd tegen een verlies aan liep.

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop