De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Competitie 2019 / 2020 voortijdig beëindigd.

 

Lees hier de laatste updates.

 

In afwachting van het nieuwe competitie programma. Planning hiervan afhankelijk van Corona maatregelen en herschikking internationale agenda i.v.m. Olympische Spelen. Team Eurosped

Rabobank winnaar van het jaarlijkse sponsortoernooi

Team Eurosped - VolleymatrixDonderdag 16 mei vond weer het jaarlijkse Team Eurosped sponsortournooi plaats. Dit jaar hadden een zestal teams zich ingeschreven. 

Voorafgaand aan het toernooi verzorgde een Amerikaanse vertegenwoordiger van VolleyMetrics een presentatie waarin hij liet zien hoe snel en volledig een video-opname van een hele wedstrijd kan worden geanalyseerd en omgezet in tientallen pagina’s met waardevolle data.

Na deze interessante presentatie, gevolgd door een stevige warming-up door de selectie van Team Eurosped, ging het toernooi van start. 

Deelnemende teams: Seven-Winds, Rabobank, De Haere, Sigtbaar, Schuurman Schoenen en Brusche. De wedstrijdleiding was in handen van staf en speelsters Team Eurosped.

Team Eurosped sponsortoernooi - Brusche - de Haere

De meeste teams waren aan elkaar gewaagd en er werd fanatiek gestreden voor elke bal. Nadat alle teams tegen elkaar hadden gespeeld, werd rond de klok van 7 uiteindelijk het team van de Rabobank met een minimale marge kampioen, door in de beslissende wedstrijd Seven-Winds met één punt verschil te verslaan. 

Team Eurosped sponsortoernooi - Rabobank

Het toernooi werd traditioneel afgesloten met een gezamenlijk buffet in het Grand Café van Het Punt. Het was ook dit jaar weer een geslaagd evenement en voor de verschillende sponsoren weer een mooie gelegenheid om op een ongedwongen manier met elkaar sportief bezig te zijn. 

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2020 Team Eurosped
Postadres: Postbus 6 - 7680 AA Vroomshoop

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop