De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Nieuwsbrief Team Eurosped

Meld je hier aan!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

zaterdag 31 augustus 2019 Driekamp Team Eurosped 12:00 uur Het Punt Vroomshoop

Passer/Loper Daphne Knijff ook volgend seizoen actief bij Team Eurosped

VROOMSHOOP – Team Eurosped is blij te kunnen melden dat passer/loper Daphne Knijff haar contract met Team Eurosped verlengd heeft. De ervaren speelster is daarmee één van de vijf speelsters van de selectie van het huidige seizoen die ook volgend seizoen te bewonderen is in Het Punt in Vroomshoop.

“We zijn natuurlijk erg blij dat Daphne haar contract heeft verlengd. Ze heeft zich dit seizoen sterk ontwikkeld en is van grote waarde geweest voor het team. Mede door de inbreng van Daphne heeft Team Eurosped, voordat de blessuregolf het team teisterde, een ijzersterke serie wedstrijden gespeeld. Met haar service speelde ze een belangrijke rol in de strijdwijze van het team. Daarnaast is het fijn dat de continuïteit binnen het team voor een belangrijk deel gewaarborgd wordt met het verlengen van het contract” aldus Diane Rademaker, bestuurslid Technische Zaken bij Team Eurosped.

Ook Daphne Knijff is vanzelfsprekend blij met de verlenging van het contract. “De ambities van Team Eurosped voor het volgend seizoen worden duidelijk als je kijkt naar de samenstelling van het team. Ik denk dat we over de volle breedte aan kwaliteit hebben gewonnen waardoor we zeker voor een toppositie kunnen gaan spelen. Het betekent voor mij persoonlijk ook dat ik nog nadrukkelijker moet gaan vechten voor mijn positie in het team. De sterke concurrentie op de passer/loper posities zorgt ervoor dat je er iedere training en wedstrijd moet staan. Daar word je gewoon beter van.”

De laatste wedstrijden in de kampioenspoule heeft Daphne aan zich voorbij moeten laten gaan in verband met een probleem aan haar meniscus. Ze is daaraan inmiddels succesvol geopereerd bij het Orthopedisch Centrum Oost Nederland (OCON). “De ingreep bestond uit het wegknippen van een los stuk van de meniscus. Dit is gelukkig een relatief simpele ingreep waardoor ik inmiddels zonder krukken loop. Ik verwacht dan ook volop mee te kunnen gaan trainen bij aanvang van het nieuwe seizoen.”

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop