De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Nieuwsbrief Team Eurosped

Meld je hier aan!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Supporters Bedankt voor jullie steun Team Eurosped

Overtuigende competitiestart en winst voor Team Eurosped!

Met alleen spelverdeelster Charlotte Haar van ‘de oude garde’ begon coach Jan Berendsen zaterdagavond de eeste competitiewedstrijd tegen Dros-Alterno in Apeldoorn met een team dat verder volledig uit nieuwkomers bestond. 

De jonge ploeg begon wat onwennig en had moeite om haar draai te vinden, maar naarmate de eerste set vorderde kreeg Team Eurosped steeds meer grip op de wedstrijd, wat resulteerde in een eenvoudige eerste setwinst: 17-25. 

De tweede set werd een kopie van de eerste. De Vroomshoopse dames serveerden beter, bleven via goede verdedigende acties in de rally’s overeind en speelden met veel durf en lef. Door een goede service-serie van Rochelle Wopereis en een sterk blokkerende Vera Mulder, kon Team Eurosped eenvoudig weglopen en de voorsprong uitbouwen naar een duidelijke winst in set twee: 14-25. 

In de derde set herpakte Alterno zich. Team Euro-sped kwam wat onder druk en begon meer fouten te maken. Waar de massaal aanwezige Team Eurosped supporters dachten aan een 0-3 overwinning, leek de derde set een overwinning voor de dames uit Apeldoorn te worden. Middenspeelster Laura de Zwart dacht er echter anders over. Haar serverende kracht zorgde ervoor dat de Vroomshoopse dames volledig terug kwamen en bij een stand van 23-23 was het aan de andere nieuweling Dagmar Boom om de set uit te serveren: 23-25. Een overtuigende 0-3 winst en een goede start van de competitie! 

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop