De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Een wedstrijd van Team Eurosped bijwonen?
I.v.m. het coronaprotocol zijn er slechts 100 plaatsen beschikbaar.

 

Lees er hier meer over

13-09-2020 Driekamp Team Eurosped VC Sneek
Regio Zwolle
12:00 uur Het Punt Vroomshoop

Opnieuw Twentse versterking voor Team Eurosped

Het blijft onzeker wanneer de huidige lock-down nog intelligentere trekken gaat vertonen en meer ruimte mogelijk gaat maken voor het beoefenen van senioren teamsport. Het is nog steeds niet duidelijk wanneer we weer kunnen beginnen met de zaaltrainingen en of, en zo ja wanneer, de competitie dit kalenderjaar nog gestart kan worden.

Team Eurosped probeert daar waar mogelijk toch iets te doen. “We zijn al begin april aangevangen met gerichte krachttraining” aldus hoofdtrainer Jan Berendsen. “Alle speelsters doen dit dagelijks volgens een 2-wekelijks schema van krachttrainer Bert Lüchies om optimaal voorbereid te zijn als de zalen weer opengaan.”

Inmiddels zijn we nog druk in de weer om de selectie voor het komend seizoen compleet te krijgen en zijn dan ook verheugd om te kunnen melden dat er weer een Twentse speelster hieraan wordt toegevoegd.

Bijna 20-jarige Eline Geerdink uit Ootmarsum komt over van Apollo uit Borne alwaar ze één jaar geleden terugkeerde naar Twente na een verblijf bij het Talentteam op Papendal. De technische staf wilde Eline graag aan het team toevoegen, ”want de langste speelster van de eredivisie wil iedereen er graag bij hebben en er waren meer kapers op de kust” glundert Jan Berendsen.
Als het aan Berendsen ligt gaat hij Eline dit jaar helpen een volgende stap te maken door met name het verbeteren van haar startsnelheid en explosiviteit. Volgens hem ”gaan we met Eline komend seizoen verder werken aan onze succesvolle blokstrategie van het afgelopen seizoen en daarin gaat zij een belangrijk aandeel leveren.”

Eline op haar beurt is erg blij dat ze de kans krijgt om bij Team Eurosped verder aan zichzelf te werken. “Er is nog veel te leren voor mij als volleybalster en ik kijk dan ook erg uit naar het komende seizoen” aldus Eline.

 

 

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2020 Team Eurosped
Postadres: Postbus 6 - 7680 AA Vroomshoop

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop