De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Nieuwsbrief Team Eurosped

Meld je hier aan!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

zaterdag 31 augustus 2019 Driekamp Team Eurosped 12:00 uur Het Punt Vroomshoop

Ook winst in Ootmarsum

De voorbereiding op deze wedstrijd is voor Team Eurosped hetzelfde dan op alle andere wedstrijden. De tegenstander wordt geanalyseerd en er wordt een wedstrijdplan gemaakt door het team. Voor Set-Up’65 was de aanloop naar deze wedstrijd totaal anders. De speelsters en staf hebben een week lang mogen kijken in de keuken van Vakifbank.

In de eerste set was er sprake van een waar foutenfestival. Team Eurosped had maar liefst 19 eigen fouten gemaakt. Daarmee brachten we Set-Up’65 in de wedstrijd. Het is dan op zich nog bijzonder dat we nog tot 25 punten konden komen. Set-Up’65 ging er echter terecht met de winst vandoor.

Een goed serverend Set-Up’65 zorgde ook dat het begin van de tweede set in hun voordeel was. In no-time stonden ze met 6-2 voor.  Gesteund door een massaal opgekomen publiek uit Vroomshoop  begon het te draaien bij Team Eurosped. Vooral serverend werd de passline van Set-Up’65 onder druk gezet. De middenpositie begon te accelereren en er werd bij vlagen mooi volleybal gespeeld, waarbij deze wedstrijd vooral de middens een hoofdrol voor hun rekening namen. Team Eurosped is in de rest van de wedstrijd niet meer in de problemen gekomen en konden een soevereine overwinning bijschrijven.  De wedstrijd zal de technische staf genoeg stof geven voor de komende wedstrijden.

De eerst volgende is de wedstrijd tegen Zwolle. Dat is een tegenstander van formaat en we zullen onze foutenlast drastisch naar beneden moeten brengen.

 

 

 

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop