De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Nieuwsbrief Team Eurosped

Meld je hier aan!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

19 januari 2019 Regio Zwolle V'bal Team Eurosped 20:00 Landstede Zwolle

Ook de vijfde derby van dit seizoen prooi voor Team Eurosped

 

VROOMSHOOP, 15 april 2018 – Zondagmiddag was alweer de vijfde ontmoeting dit seizoen tussen de twee Twentse volleybaleredivisionisten Team Eurosped en Springendal Set-Up’65. Voor beide teams stond er niets meer op het spel, behalve dan natuurlijk de eer. Desondanks was de sporthal in Het Punt ook dit keer weer goed gevuld.

In de eerste set nam Team Eurosped al snel een voorsprong waardoor coach Lesley de Jonge van Springendal Set-Up’65 genoodzaakt was om zijn time-outs snel te gebruiken. Zijn aanwijzingen brachten niet de gewenste verbetering in het spel van de Ootmarsumse dames waardoor Team Eurosped de set eenvoudig naar zich toe kon trekken (25-11).

De tweede set verliep al net zo voorspoedig voor Team Eurosped. Na een haperende start kwam de servicedruk weer snel op het bekende niveau waarmee het Vroomshoopse team dit seizoen al menig tegenstander pijn heeft gedaan. Springendal Set-Up’65 had hier geen antwoord op waardoor de tweede set wederom snel en eenvoudig met 25-16 naar Team Eurosped ging.

Met het winnen van twee sets had Team Eurosped het punt dat nodig was om zeker van de vijfde plaats te zijn, en het leek erop alsof het team dat meenam naar de derde set. De scherpte was weg waardoor Springendal Set-up’65 de derde set met 19-25 naar zich toe.

De vierde set leek lange tijd naar Springendal Set-Up’65 te gaan maar een ijzersterke inhaalrace van Team Eurosped zorgde ervoor dat de vierde set in Vroomshoop bleef. De 3-1 overwinning betekende ook de vijfde overwinning in de Twentse derby voor Team Eurosped en de vijfde plaats in de eredivisie. Volgende week speelt Team Eurosped de laatste thuiswedstrijd tegen Regio Zwolle Volleybal. Voor de Zwolse dames staat er nog veel op het spel. Ze maken immers nog kans op de play-offs om het landskampioenschap.

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop