De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Competitie 2019 / 2020 voortijdig beëindigd.

 

Lees hier de laatste updates.

 

In afwachting van het nieuwe competitie programma. Planning hiervan afhankelijk van Corona maatregelen en herschikking internationale agenda i.v.m. Olympische Spelen. Team Eurosped

Meer versterkingen Team Eurosped

Nadat we 10 dagen geleden de eerste groep van nieuwe speelsters konden melden, in deze nieuwsbrief een vervolg hierop. Een vervolg met een mix van een bestaande speelster die verlengt, een ervaren topspeelster en een aanstormend jong talent dat Team Eurosped voor het nieuwe seizoen komt versterken.

 

Voor de spelverdelers positie heeft Charlot Vellener (18 jaar) voor 2 jaar bijgetekend.

De technische staf is erg blij met deze verlenging. Volgens hoofdtrainer van Team Eurosped Jan Berendsen heeft Charlot al flink wat uren achter de rug in de eredivisie en heeft ze het afgelopen jaar een mooie ontwikkeling doorgemaakt bij Eurosped.

“Haar grote kracht is haar techniek en daar willen we graag samen met haar verder aan werken”. Charlot is blij dat ze na een té kort maar mooi en leerzaam seizoen zichzelf goed heeft kunnen ontwikkelen. Ze is ervan overtuigd een mooi seizoen tegemoet te gaan en dat ze haar bijdrage aan het teamsucces zal kunnen leveren.

 

Voor de midden positie komt de 25 jarige Lisanne Baak naar Vroomshoop. Lisanne verruilt Sliedrecht Sport voor Team Eurosped tot grote blijdschap van coach Diane Rademaker. ”Ik ben ontzettend blij dat één van de beste midden aanvalsters van de afgelopen competitie voor Team Eurosped heeft gekozen. Lisanne brengt aan de ene kant de nodige ervaring en is ner/coaches en een warm netwerk aan vrijwilligers en fans. anderzijds nog steeds erg leergierig. Naast volleybal ervaring heeft ze ook levenservaring, noodzakelijk voor de juiste balans in het team.” Lisanne was op zoek naar een mooie vervolgstap in haar carrière en is ontzettend blij dit met Team Eurosped te kunnen realiseren.

“Er staat een jonge talentvolle groep, twee ervaren trainer/coaches en een warm netwerk aan vrijwilligers en fans. Daarnaast heeft Team Eurosped haar faciliteiten goed op orde en loopt voorop qua technische hulpmiddelen. Kortom alles is aanwezig om het publiek van mooi volleybal te laten genieten”, aldus Lisanne.

 

 

Vanuit het naburige Lemelerveld komt de 15-jarige Laura Roelofs, speelster van jeugd Oranje, over van De Bevers in Lemelerveld. Met de komst van Laura heeft Team Eurosped volgens Diane Rademaker een enorm talent binnen gehaald. “Laura is een linkshandige diagonaal die ook goed uit de voeten kan op de passer-loper positie. Naast dat ze opvalt door haar jonge leeftijd maakt ze ook indruk met haar lengte van 1,92 mtr. Het is fijn dat Laura haar volleybalontwikkeling belangrijk vindt en dat ze onder Jan Berendsen veel meer trainingsuren wil gaan maken dan dat ze gewend is, hierdoor zal een ze een enorme groei laten zien”.

Laura is erg enthousiast. “Spelen in een topclub in de regio, wie wil dat nou niet!” aldus Laura die haar blijdschap niet onder stoelen of banken steekt. “Ik wil graag zo hoog mogelijk komen met volleybal, als je dan de kans krijgt om bij zo’n gedreven team te mogen spelen dan grijp ik die graag met beide handen aan. Het is een grote uitdaging, ik heb er veel zin in!”

Houd de nieuwsbrief en website in de gaten want we verwachten binnenkort meer over de transfers richting Team Eurosped. Stay tuned en vooral gezond natuurlijk!

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2020 Team Eurosped
Postadres: Postbus 6 - 7680 AA Vroomshoop

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop