De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

dan mis je niks over Team Eurosped

jullie waren geweldig supporters bedankt! tot volgend seizoen

Help mee een trainer voor het eerste damesteam van onze noaber Medusa ’56 te vinden

Volleybalvereniging Medusa’56 in Vroomshoop is op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste damesteam dat uitkomt in de eerste klasse. Graag helpen wij onze noabers bij het vinden hiervan, want hoewel Team Eurosped en Medusa’56 onafhankelijke organisaties zijn, doen we nog best wel veel met en voor elkaar. Zo zijn er veel leden van Medusa’56 actief als vrijwilliger bij Team Eurosped en hebben coach Jan Berendsen en speelsters van Team Eurosped in de afgelopen jaren diverse teams van Medusa ’56 getraind. 

Medusa ’56 is op zoek naar een enthousiaste, gedreven trainer/coach die een jong en ambitieus eerste damesteam wil helpen bij het zetten van de volgende stappen. Om voor de functie in aanmerking te komen moet de nieuwe trainer beschikken over een VT-3 diploma of bereid zijn deze te behalen. Het spreekt voor zich dat de juiste kandidaat ervaring heeft in het trainen en coachen van een jong en ambitieus team. 

De vacature is de ideale kans voor een trainer/coach die zich wil ontwikkelen en de kans graag aangrijpt om bij trainingen en wedstrijden (eventueel zelfs als officieel staflid) van Team Eurosped mee te kijken in de keuken.

Ken jij of ben jij de coach die Medusa ’56 zoekt, meld je dan bij Johan Kuipers, bestuurslid technische zaken van Medusa ’56, via tc@medusa56.nl.  

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop