De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Wil jij werken aan je volleybalskills?  

Meld je dan aan voor het topvolleybalweekend

van 19 t/m 21 mei in het punt

zo. 22-04-18 kampioenspoule team eurosped regio zwolle volleybal 15:30 uur het punt, vroomshoop

EUROSPED GAAT THUISWEDSTRIJDEN IN VROOMSHOOP SPELEN

Met ingang van het seizoen 2017-2018 zal Eurosped de thuiswedstrijden in Sporthal Het Punt in de gemeente Twenterand afwerken. De verhuizing naar Vroomshoop is het gevolg van de samenwerking tussen Eurosped en de nieuw op te richten businessclub Twenterand Volleybal. Door deze samenwerking wordt een grote wens van de initiatiefnemers van de businessclub Twenterand Volleybal werkelijkheid om eredivisievolleybal naar Twenterand te halen. Voor Eurosped betekent de samenwerking met de businessclub Twenterand Volleybal dat er nog betere voorwaarden gecreëerd worden voor het realiseren van een topvolleybalorganisatie die voldoet aan de nieuwe regels van de Nevobo.

De verhuizing naar Vroomshoop betekent ook dat afscheid wordt genomen van de IISPA in Almelo als thuishaven van Eurosped. “Op vele fronten ontstaan er nieuwe, betere mogelijkheden door de samenwerking met de businessclub Twenterand Volleybal. Het vertrek uit de IISPA gaat ons echter wel na aan het hart. We hebben in de jaren dat we hier spelen een uitstekende band opgebouwd met de mensen van het Sportbedrijf Almelo en natuurlijk in één van de mooiste sporthallen van het land gespeeld” aldus Marcel Jansink, voorzitter van Eurosped. “Alle argumenten echter afwegende zijn de mogelijkheden die nu ontstaan in de gemeente Twenterand zo interessant dat we de moeilijke keuze hebben gemaakt om de IISPA te gaan verlaten”.

Eredivisievolleybal in de gemeente Twenterand is een wens die uitkomt
“Als liefhebber van volleybal en Vroomshoper in hart en nieren, was het altijd al een wens van mij om eredivisievolleybal in de gemeente Twenterand te krijgen. Door de relatie die er al was met Eurosped en de oprichting van de businessclub Twenterand Volleybal wordt dit nu werkelijkheid’, aan het woord is Johan Kuipers de initiatiefnemer in de gemeente Twenterand om Eurosped naar Vroomshoop te halen. “We zijn er trots op dat het gelukt is eredivisievolleybal naar de gemeente Twenterand te brengen en zijn ervan overtuigd dat de komst van Eurosped naar Het Punt in Vroomshoop een boost geeft voor de volleybalsport in de gemeente. We rekenen erop dat het team snel een plek verovert in de lokale gemeenschap, maar ook in de ruime regio rondom de gemeente Twenterand.”

“Er gaat de komende tijd voor veel mensen het één en ander veranderen en er gaan mooie nieuwe dingen ontstaan, wat echter gewoon blijft, is de firma Eurosped als hoofdsponsor. En daar zijn we vanzelfsprekend zeer blij mee” sluit Marcel Jansink af.

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop