De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Nieuwsbrief Team Eurosped

Meld je hier aan!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

zaterdag 31 augustus 2019 Driekamp Team Eurosped 12:00 uur Het Punt Vroomshoop

Eline Timmerman en Kirsten Wessels maken de Team Eurosped selectie voor komend seizoen compleet

VROOMSHOOP, 11 mei 2018 – Er waren na het aantrekken van diagonaal Celine Keijsers nog twee vacatures in de selectie van Team Eurosped voor het nieuwe seizoen te vervullen. Met veel plezier kunnen we mededelen dat deze zijn ingevuld. Midspeelster Eline Timmerman en passer/loper Kirsten Wessels maken de overstap van Coolen Alterno naar Team Eurosped waarmee de selectie voor het komend seizoen definitief rond is. Beide speelsters hebben tot het laatste moment gevochten om het landskampioenschap maar slaagden er niet in met hun club deze prijs mee naar huis te nemen.

De Rijssense Eline Timmerman (19) maakte de afgelopen twee seizoenen met veel plezier deel uit van het Apeldoornse Coolen Alterno, maar heeft het gevoel dat ze nog verder kan groeien. ”Ik heb goede verhalen gehoord over Jan Berendsen en hoop dan ook veel van hem te leren en me verder te ontwikkelen. Bovendien kan ik bij Team Eurosped nog meer trainen en is er een grote concurrentie op iedere positie in het team. Deze concurrentie zal me zeker beter maken waardoor ik in staat ben om een volgende stap te maken in mijn ontwikkeling. Waar dat eindigt? De tijd zal het leren, ik focus me nu eerst op een goed seizoen in Vroomshoop” aldus een enthousiaste Eline Timmerman. 

Kirsten Wessels is één seizoen actief geweest in Apeldoorn en kreeg de behoefte aan een andere omgeving. “Ik heb het prima naar mijn zin gehad bij Coolen-Alterno maar wil me graag individueel verder te ontwikkelen. Ik heb een goed seizoen achter de rug en wil die stijgende lijn volgend jaar graag doorzetten. De selectie, de trainingsintensiteit en natuurlijk de kennis en ervaring van de technische staf van Team Eurosped zijn daarvoor uitstekende ingrediënten. Ik hoop weer grote stappen te kunnen zetten zodat ik mijn droom om ooit in het buitenland te spelen, kan waarmaken.” 

Diane Rademaker (bestuurslid Technische Zaken bij Team Eurosped) is blij dat de selectie voor het seizoen 2018-2019 nu al rond is: “Helemaal omdat de laatste twee vacatures ingevuld zijn met speelsters die hun kwaliteiten inmiddels ruimschoots hebben bewezen bij Coolen-Alterno. Eline en Kirsten zijn de speelsters die ervoor zorgen dat de selectie uitgebalanceerd is. We hebben ervaren speelsters en jonge toptalenten die ervoor gaan zorgen dat iedere speelster tot het uiterste moet gaan om bij de starting six te horen. Dat is precies wat we voor ogen hadden toen we onze plannen voor de selectie voor het volgend seizoen maakten. We wilden verder door-selecteren waardoor op iedere positie stevige concurrentie is en Jan Berendsen niet steeds een beroep hoeft te doen op dezelfde speelsters. Al met al kijken we met veel interesse uit naar het nieuwe seizoen”.

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop