De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Nieuwsbrief Team Eurosped

Meld je hier aan!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

zaterdag 31 augustus 2019 Driekamp Team Eurosped 12:00 uur Het Punt Vroomshoop

Diagonaal Celine Keijsers versterkt Team Eurosped

VROOMSHOOP, 4 mei 2018 – Na het vertrek van Carmen Oude Luttikhuis moest Team Eurosped op zoek naar een nieuwe diagonaal die minstens van hetzelfde niveau is. We zijn heel erg blij vandaag te mogen melden dat Celine Keijsers het komende seizoen deze plek gaat invullen bij Team Eurosped. Met de komst van 23-jarige Venlose is de gewenste kwalitatieve versterking snel gevonden. Celine Keijsers is een zeer ervaren speelster die het afgelopen seizoen uitkwam voor de Belgische topclub VDK Gent en daarvoor 3 jaar actief was bij Sliedrecht Sport. 

Celine kijkt vol vertrouwen en ambitie uit naar het komende seizoen. “Het afgelopen seizoen is niet helemaal verlopen zoals ik dat in gedachte had. Ik ben in december geblesseerd geraakt aan mijn voet waardoor ik slechts 3 maanden heb kunnen meespelen bij VDK Gent. In overleg met het team ben ik vervolgens een revalidatietraject in Nederland gestart dat ertoe heeft geleid dat ik inmiddels helemaal genezen ben van mijn blessure. De komende maanden staan voor mijn in het teken van het opdoen van ritme en natuurlijk kennismaken met het team. De selectie ziet er zeer interessant uit met een mooie mix van ervaren speelsters en toptalenten. Voor zover ik het nu kan zien, is er op iedere positie sprake van stevige concurrentie. Daar houd ik wel van, het houdt je scherp en je wordt er uiteindelijk alleen maar beter door.” 

“De samenstelling van de selectie voor het komende seizoen ontwikkelt zich op een wijze zoals we dat voor ogen hebben. Er ontstaat een mix van toptalenten en ‘oudere’ speelsters met enkele jaren ervaring in de eredivisie, die ook al grote wedstrijden hebben gespeeld. Celine Keijsers is zo’n ervaren speelster. Ondanks het feit dat ze pas 23 jaar is, heeft ze in haar volleyballeven al het nodige meegemaakt. Die ervaring neemt ze mee naar Team Eurosped waardoor de gewenste balans in de selectie ontstaat. Dit betekent overigens niet dat ze geen ambities meer heeft. Ze wil zich nog steeds verder ontwikkelen als speelster en is ze erg gretig om voor de prijzen te gaan”. Het is duidelijk dat bestuurslid Technische Zaken Diane Rademaker zeer in haar nopjes is met de komst van Celine. 

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop