De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Nieuwsbrief Team Eurosped

Meld je hier aan!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

zaterdag 31 augustus 2019 Driekamp Team Eurosped 12:00 uur Het Punt Vroomshoop

Bo Duteweert verlaat Team Eurosped

VROOMSHOOP, 6 april 2018 – Na één seizoen scheiden de wegen van passer/loper Bo Duteweert en Team Eurosped zich alweer. De 18-jarige speelster heeft zich in het afgelopen seizoen goed ontwikkeld maar kwam door de grote concurrentie op de passer/loper positie niet vaak tot spelen. Bo heeft aangegeven dat ze de tijd bij Team Eurosped nooit had willen missen maar nu de voorkeur geeft aan een team waarbij ze vaker tot spelen komt. Waar ze naar toe gaat, is nog niet duidelijk.

“Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Natuurlijk zou het mooi zijn om weer bij een eredivisieteam aan de slag te kunnen, maar vaak spelen is voor mij op dit moment het allerbelangrijkste. Ik wil de staf en het team alvast bedanken voor een prachtig, leerzaam seizoen waar ik met veel plezier op terugkijk” aldus Bo Duteweert.

Bestuurslid Technische Zaken Diane Rademaker: “We hebben alle begrip voor de keuze van Bo. Ze is enorm gegroeid in dit seizoen en wil natuurlijk wekelijks laten zien waartoe ze in staat is. We vinden het een prettige gedachte dat we in goed overleg en een goede verstandhouding uit elkaar gaan. We wensen Bo veel succes bij het vinden van een nieuw team en wensen haar zowel privé als in het volleybal het allerbeste.”

Terug naar overzicht
Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop