De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

dan mis je niks over Team Eurosped

jullie waren geweldig supporters bedankt! tot volgend seizoen

Nieuws

Nieuwsbericht: Unieke clinic met medewerking van Jamie Morrison

Unieke clinic met medewerking van Jamie Morrison

Zondag 2 september a.s. verzorgt Team Eurosped een unieke clinic met medewerking van bondscoach Jamie Morrison. Thema van de clinic is ‘The Spark’. Jamie wil met de clinic een vonk overbrengen op de deelnemers en hoopt dat door de clinic de aanwezigen de vonk overbrengen naar de volleyballers binnen de verenigingen.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Help mee een trainer voor het eerste damesteam van onze noaber Medusa ’56 te vinden

Help mee een trainer voor het eerste damesteam van onze noaber Medusa ’56 te vinden

Volleybalvereniging Medusa’56 in Vroomshoop is op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste damesteam dat uitkomt in de eerste klasse. Graag helpen wij onze noabers bij het vinden hiervan, want hoewel Team Eurosped en Medusa’56 onafhankelijke organisaties zijn, doen we nog best wel veel met en voor elkaar. Zo zijn er veel leden van Medusa’56 actief als vrijwilliger bij Team Eurosped en hebben coach Jan Berendsen en speelsters van Team Eurosped in de afgelopen jaren diverse teams van Medusa ’56 getraind. 

Lees meer »

Nieuwsbericht: Eline Timmerman en Kirsten Wessels maken de Team Eurosped selectie voor komend seizoen compleet

Eline Timmerman en Kirsten Wessels maken de Team Eurosped selectie voor komend seizoen compleet

VROOMSHOOP, 11 mei 2018 – Er waren na het aantrekken van diagonaal Celine Keijsers nog twee vacatures in de selectie van Team Eurosped voor het nieuwe seizoen te vervullen. Met veel plezier kunnen we mededelen dat deze zijn ingevuld. Midspeelster Eline Timmerman en passer/loper Kirsten Wessels maken de overstap van Coolen Alterno naar Team Eurosped waarmee de selectie voor het komend seizoen definitief rond is. Beide speelsters hebben tot het laatste moment gevochten om het landskampioenschap maar slaagden er niet in met hun club deze prijs mee naar huis te nemen.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Diagonaal Celine Keijsers versterkt Team Eurosped

Diagonaal Celine Keijsers versterkt Team Eurosped

VROOMSHOOP, 4 mei 2018 – Na het vertrek van Carmen Oude Luttikhuis moest Team Eurosped op zoek naar een nieuwe diagonaal die minstens van hetzelfde niveau is. We zijn heel erg blij vandaag te mogen melden dat Celine Keijsers het komende seizoen deze plek gaat invullen bij Team Eurosped. Met de komst van 23-jarige Venlose is de gewenste kwalitatieve versterking snel gevonden. Celine Keijsers is een zeer ervaren speelster die het afgelopen seizoen uitkwam voor de Belgische topclub VDK Gent en daarvoor 3 jaar actief was bij Sliedrecht Sport.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Passer/Loper Daphne Knijff ook volgend seizoen actief bij Team Eurosped

Passer/Loper Daphne Knijff ook volgend seizoen actief bij Team Eurosped

VROOMSHOOP – Team Eurosped is blij te kunnen melden dat passer/loper Daphne Knijff haar contract met Team Eurosped verlengd heeft. De ervaren speelster is daarmee één van de vijf speelsters van de selectie van het huidige seizoen die ook volgend seizoen te bewonderen is in Het Punt in Vroomshoop.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Wie wordt de nieuwe Team Manager bij Team Eurosped?

Wie wordt de nieuwe Team Manager bij Team Eurosped?

Team Eurosped is een initiatief van de Stichting Topvolleybal Twente en Salland. Deze semiprofessionele topsportorganisatie bestaat uit 1 dames volleybalteam dat in de Nederlandse volleybal eredivisie speelt. Het team is een doorstart van het roemruchte Pollux uit Oldenzaal en heeft nu haar thuishaven in sporthal Het Punt in Vroomshoop. Team Eurosped heeft haar sporen in de Nederlandse competitie reeds ruim verdiend en is door de successen in de eredivisie de afgelopen twee seizoenen ook actief geweest in diverse Europese competities.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Team Eurosped heeft geen kans tegen Regio Zwolle Volleybal

Team Eurosped heeft geen kans tegen Regio Zwolle Volleybal

VROOMSHOOP, 22 april 2018 – De laatste wedstrijd van het seizoen voor Team Eurosped tegen Regio Zwolle stond in het teken van het afscheid van een zevental speelsters die volgend seizoen niet meer in actie komen voor Team Eurosped. Bo Duteweert, Carlijn Koebrugge,Manon Doornenbal, Carmen Oude Luttikhuis, Marisa Mota en Laura Beach speelden hun laatste wedstrijd voor Team Eurosped. De revaliderende libero Kim de Wild bekeek de wedstrijd van de kant. Voor tegenstander Regio Zwolle Volleybal leek het seizoen nog een mooi einde te krijgen maar na de 0-3 overwinning van Coolen Alterno op VC Sneek viel er voor de Zwolse dames ook niets meer te winnen. Daarmee werd deze laatste wedstrijd van het seizoen een wedstrijd voor de statistieken.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Ook de vijfde derby van dit seizoen prooi voor Team Eurosped

Ook de vijfde derby van dit seizoen prooi voor Team Eurosped

VROOMSHOOP, 15 april 2018 – Zondagmiddag was alweer de vijfde ontmoeting dit seizoen tussen de twee Twentse volleybaleredivisionisten Team Eurosped en Springendal Set-Up’65. Voor beide teams stond er niets meer op het spel, behalve dan natuurlijk de eer. Desondanks was de sporthal in Het Punt ook dit keer weer goed gevuld.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Bo Duteweert verlaat Team Eurosped

Bo Duteweert verlaat Team Eurosped

VROOMSHOOP, 6 april 2018 – Na één seizoen scheiden de wegen van passer/loper Bo Duteweert en Team Eurosped zich alweer. De 18-jarige speelster heeft zich in het afgelopen seizoen goed ontwikkeld maar kwam door de grote concurrentie op de passer/loper positie niet vaak tot spelen. Bo heeft aangegeven dat ze de tijd bij Team Eurosped nooit had willen missen maar nu de voorkeur geeft aan een team waarbij ze vaker tot spelen komt. Waar ze naar toe gaat, is nog niet duidelijk.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Basis Team Eurosped blijft intact voor volgend seizoen

Basis Team Eurosped blijft intact voor volgend seizoen

VROOMSHOOP, 4 april 2018 – Team Eurosped heeft een belangrijke stap gezet voor het volgend seizoen met het verlengen van de contracten met vier speelsters die dit seizoen tot de basis van het team gerekend kunnen worden; Charlotte Haar, Eline Gommans, Judith Kamphuis en Rochelle Wopereis komen ook volgend seizoen uit voor Team Eurosped. Tezamen met de al eerder aangekondigde nieuwe speelsters zijn er nu al 8 speelsters zeker voor het komend seizoen.

Lees meer »

Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop