De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

De wedstrijden van Team Eurosped zijn ook
volgend seizoen weer live te volgen.
Klik hier voor meer informatie.

Tot volgend seizoen in Het Punt!

Nieuws

Nieuwsbericht: Kern selectie Team Eurosped blijft in tact

Kern selectie Team Eurosped blijft in tact

Met het in stand houden van de kern van de selectie is er door Team Eurosped een belangrijke stap gezet naar de opbouw van het nieuwe team voor het seizoen 21/22.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Testpilot met publiek voor Team Eurosped

Testpilot met publiek voor Team Eurosped

Stichting International Topsport Events Twente (ITET) organiseert in samenwerking met Sportinnovator twee sportevenementen als testpilots met publiek. De afgelopen maanden is er door verschillende instanties heel hard gewerkt aan innovatieve oplossingen om ervoor te zorgen dat de sport- en cultuursector weer veilig open kan.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Hoofdsponsor Team Eurosped nog niet klaar

Hoofdsponsor Team Eurosped nog niet klaar

Team Eurosped is ambitieus, verzet sportief haar bakens en wil in de toekomst structureel meedoen om de prijzen. In een inspirerende omgeving waar in normale tijd de zaal vol zit met enthousiaste supporters willen we “top” spelen en denken dit met de nieuwe trainer Petra Groenland te kunnen behalen. Diezelfde top is al jaren gewoon voor het bedrijf Ëurosped BV, onze hoofdsponsor.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Petra Groenland pakt taken op als trainer/coach

Petra Groenland pakt taken op als trainer/coach

Na overleg met coach Diane Rademaker en trainer Jan Berendsen heeft het bestuur van Team Eurosped besloten om met ingang van 23 april de verantwoordelijkheid voor het team over te dragen aan Petra Groenland om effectief met de voorbereiding voor het komende seizoen te kunnen beginnen.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Jolien Knollema: “Later een mooie buitenlandse carrière bij een topteam als prof volleybalster. Dat zie ik helemaal zitten”!

Jolien Knollema: “Later een mooie buitenlandse carrière bij een topteam als prof volleybalster. Dat zie ik helemaal zitten”!

De volleybalsters zijn sinds 9 januari weer aan de competitie begonnen. Ook Eurosped uit Vroomshoop. Verrast Jolien Knollema dat jullie weer mochten opstarten?

Lees meer »

Nieuwsbericht: Update regels Corona tijdens wedstrijden Team Eurosped

Update regels Corona tijdens wedstrijden Team Eurosped

Hierbij een Corona update voor de wedstrijden van Team Eurosped.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Opnieuw Twentse versterking voor Team Eurosped

Opnieuw Twentse versterking voor Team Eurosped

Het blijft onzeker wanneer de huidige lock-down nog intelligentere trekken gaat vertonen en meer ruimte mogelijk gaat maken voor het beoefenen van senioren teamsport. Het is nog steeds niet duidelijk wanneer we weer kunnen beginnen met de zaaltrainingen en of, en zo ja wanneer, de competitie dit kalenderjaar nog gestart kan worden.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Charlot Vellener: “Volleybal is mijn lust en mijn leven”

Charlot Vellener: “Volleybal is mijn lust en mijn leven”

Jan Berendsen over Charlot Vellener: “Haar grote kracht is haar techniek en daar willen we graag samen met haar verder aan werken”. Een mooier compliment kun je niet krijgen van je coach, Charlot?

Inderdaad een mooi compliment. Ik ben blij dat Jan Berendsen het vertrouwen in mij uitspreekt om samen verder te werken aan mijn kwaliteiten en deze verder uit te bouwen.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Van de voorzitter...

Van de voorzitter...

“Zittend achter mijn vertrouwde pc in deze vreemde tijd, kijkend naar het zonovergoten Twenterandse land, is het een goed moment om u te berichten over de ontwikkelingen van Team Eurosped.”

Lees meer »

Nieuwsbericht: Meer versterkingen Team Eurosped

Meer versterkingen Team Eurosped

Nadat we 10 dagen geleden de eerste groep van nieuwe speelsters konden melden, in deze nieuwsbrief een vervolg hierop. Een vervolg met een mix van een bestaande speelster die verlengt, een ervaren topspeelster en een aanstormend jong talent dat Team Eurosped voor het nieuwe seizoen komt versterken.

Lees meer »

Fotoalbum

© 2020 Team Eurosped
Postadres: Postbus 6 - 7680 AA Vroomshoop

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop