De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in
supporters bedankt tot volgend seizoen

Nieuws

Nieuwsbericht: Carmen Oude Luttikhuis versterkt Team Eurosped

Carmen Oude Luttikhuis versterkt Team Eurosped

Team Eurosped krijgt voor het seizoen 2017-2018 steeds meer contouren met het aantrekken van diagonaal speelster Carmen Oude Luttikhuis. Zij maakt de overstap na 4 jaar dames 1 bij Springendal Set-Up’65 naar Team Eurosped.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Daphne Knijff verlengt contract met Eurosped

Daphne Knijff verlengt contract met Eurosped

Team Eurosped is blij te kunnen melden dat aanvoerder Daphne Knijff haar contract met het team verlengd heeft. Het aantal speelsters dat voor het volgende seizoen vastligt, komt hiermee op zeven.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Eurosped onderuit tegen koploper Sliedrecht Sport

Eurosped onderuit tegen koploper Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT – De volleybalsters van Eurosped hebben het seizoen afgesloten met een 3-0 nederlaag bij koploper Sliedrecht Sport. Het team van trainer Jan Berendsen eindigt door het verlies op de laatste plaats in de kampioenspoule.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Eurosped pakt punt bij Sneek

Eurosped pakt punt bij Sneek

SNEEK – De volleybalsters van Eurosped hebben een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Sneek. De ploeg van trainer Jan Berendsen kwam knap op een 2-0 voorsprong. Daarna kantelde het duel en grepen de Friezinnen de winst: 3-2.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Eurosped onderuit bij laatste duel in IISPA

Eurosped onderuit bij laatste duel in IISPA

ALMELO – Na vijf jaar is er een eind gekomen aan het verblijf van Eurosped in de Almelose IISPA. Zondag speelde het team van trainer Jan Berendsen haar laatste wedstrijd in de topsporthal. Het werd een afscheid in mineur. Alterno won het duel met 3-1.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Eurosped contracteert 6 speelsters voor het nieuwe seizoen

Eurosped contracteert 6 speelsters voor het nieuwe seizoen

Nadat Eurosped al eerder bekend kon maken dat de technische staf voor de komende drie seizoenen was vastgelegd, kunnen we nu bekendmaken dat de eerste zes speelsters voor het nieuwe seizoen zijn gecontracteerd. Het zijn 6 speelsters die dit seizoen ook al voor het team uitkwamen, te weten: spelverdeelsters Rochelle Wopereis en Charlotte Haar, libero Kim de Wild, hoofdblokkeerders Carlijn Koebrugge en Eline Gommans en passer/loper Judith Kamphuis.

Lees meer »

Nieuwsbericht: UPDATE Volleybal Academie Twente en TopVolleybalWeek 2017!

UPDATE Volleybal Academie Twente en TopVolleybalWeek 2017!

Volleybal Academie Twente

De afgelopen weken is er veelvuldig overleg gevoerd tussen trainers en bestuur over de invulling van de VAT voor aankomend seizoen (en verdere toekomst). Morgen – woensdag 5 april – worden de uitkomsten van de besprekingen tijdens een bestuursvergadering besproken met als doel duidelijkheid te creëren over de gewenste situatie van de VAT in de nabije toekomst. De gewenste situatie wordt vervolgens gecommuniceerd met als concrete vragen: wat is het potentieel aantal deelnemers en gekwalificeerde trainers voor het komende seizoen?

Lees meer »

Nieuwsbericht: Eurosped onderuit bij Flynth Flamingo’s Activia

Eurosped onderuit bij Flynth Flamingo’s Activia

St. Anthonis – De dames van Eurosped zijn zondagavond onderuit gegaan op bezoek bij Flynth Flamingo’s. De ploeg van Jan Berendsen ging met 3-1 onderuit.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Vijfde editie Twentse derby prooi voor Set-Up'65

Vijfde editie Twentse derby prooi voor Set-Up'65

ALMELO – De vijfde editie van de Twentse volleybalderby tussen Eurosped en Springendal Set-Up’65 is prooi geworden voor de bezoekers uit Ootmarsum. Door de zege klom Set-Up naar de tweede plaats in de eredivisie kampioenspoule. De Ootmarsumse vrouwen hebben een finaleplek daardoor in eigen hand.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Eurosped boekt knappe zege bij Alterno

Eurosped boekt knappe zege bij Alterno

APELDOORN – Een week na de eerste zege hebben de volleybalsters van Eurosped ook de tweede overwinning in de kampioenspoule van de eredivisie te pakken. Op bezoek bij Alterno boekte het team van trainer Jan Berendsen een knappe 3-2 overwinning.

Lees meer »

Fotoalbum

© 2016 Eurosped-TVT
Postbus 121 - 7600 AC Almelo