De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Ga mee in de bus naar de 2e halve-finale bekerwedstrijd

Meld je dan nu aan via deze link 

Moedig Team Eurosped aan op weg naar de finale!

zo. 21-01-18 TT Arnhem/Papendal team eurosped 13:30 uur Valkenhuizen, ARNHEM

Nieuws

Nieuwsbericht: Eurosped zet eerste stap richting bekerfinale

Eurosped zet eerste stap richting bekerfinale

VROOMSHOOP | Team Eurosped heeft zichzelf met een 3-1 winst op VC Sneek een uitstekende dienst in de halve bekerfinale bewezen. Na een moeizame eerste set raakte de Eurosped-trein op stoom en won het drie sets op rij. Deze overwinning biedt de Vroomshoopse dames een prachtige uitgangspositie in de return van volgende week.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Team Eurosped prijkt in carnavalsblad De Smoezier!

Team Eurosped prijkt in carnavalsblad De Smoezier!

Naast wekelijkse uitingen in de Tubantia en De Week van Twenterand kan Team Eurosped sinds deze week ook trots melden dat het in De Smoezier is verschenen. Deze prachtige glossy is een jaarlijkse uitgave van de plaatselijke carnavalsvereniging De Smoezen die vol staat met verhalen over dit katholieke feest.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Team Eurosped begint 2018 met overwinning op Flynth FAST

Team Eurosped begint 2018 met overwinning op Flynth FAST

VROOMSHOOP, 14 januari 2018 – Team Eurosped is het nieuwe jaar goed begonnen met een overwinning op Flynth FAST. De wedstrijd tegen Flynth FAST was voor het, wederom in ruime getalen opgekomen, publiek de eerste kennismaking met de nieuwe libero Marisa Mota. De Canadese moest even wennen aan het spel van de Vroomshoopse formatie maar al snel bleek ze een waardige vervangster van Kim de Wild.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Canadese Marisa Mota nieuwe libero voor Team Eurosped

Canadese Marisa Mota nieuwe libero voor Team Eurosped

VROOMSHOOP, 5 januari 2018 – Team Eurosped is erin geslaagd om op korte termijn een vervangster te vinden voor libero Kim de Wild die onlangs zwaar geblesseerd is geraakt en dit seizoen niet meer in actie kan komen. Wanneer ze door de medische keuring komt, is Marisa Mota met ingang van de eerste thuiswedstrijd op 14 januari a.s. tegen Flynth FAST de nieuwe libero van Team Eurosped.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Libero Kim de Wild voor lange tijd uitgeschakeld

Libero Kim de Wild voor lange tijd uitgeschakeld

De blessure die libero Kim de Wild afgelopen zaterdag in de warming up voor de wedstrijd tegen Regio Zwolle Volleybal opliep, is ernstiger dan verwacht en gehoopt. De 24-jarige speelster heeft haar kruis- en mediale band in haar knie afgescheurd en is voor 6 tot 9 maanden uitgeschakeld. Een zeer grote teleurstelling voor de libero die aan een sterk seizoen bezig was en nu een lange revalidatie in het vooruitzicht heeft. Aanstaande dinsdag volgt een vervolgonderzoek waarna De Wild op korte termijn geopereerd zal worden door Dr. Hoogeslag, Orthopedisch Chirurg en Kniespecialist van het OCON.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Regio Zwolle Volleybal maakt einde aan sterke serie Team Eurosped

Regio Zwolle Volleybal maakt einde aan sterke serie Team Eurosped

ZWOLLE, 23 december 2017 – Na 9 winstpartijen op rij heeft Team Eurosped zaterdagavond een nederlaag geleden tegen Regio Zwolle Volleybal. De verwachtingen voor de wedstrijd tegen Regio Zwolle Volleybal, het enige team dat tot op heden erin geslaagd is in Vroomshoop te winnen, waren hoog gespannen maar voor er ook maar één bal geslagen was, kreeg Team Eurosped een grote domper te verwerken. Libero Kim de Wild raakte bij de warming-up geblesseerd aan haar knie en is, zoals het zich er nu naar uit laat zien, enkele weken uit de running.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Kwartfinale beker wordt waar volleybalgevecht tussen Team Eurosped en Springendal Set-Up’65

Kwartfinale beker wordt waar volleybalgevecht tussen Team Eurosped en Springendal Set-Up’65

VROOMSHOOP, 20 december 2017 – Het Punt was woensdagavond weer helemaal volgestroomd voor de kwartfinalewedstrijd tussen Team Eurosped en Springendal Set-Up’65. De teams ontmoetten elkaar voor de derde keer in korte tijd en maakte er een waar spektakel van.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Miraculeuze wederopstanding van Team Eurosped bezorgt Sliedrecht Sport eerste nederlaag

Miraculeuze wederopstanding van Team Eurosped bezorgt Sliedrecht Sport eerste nederlaag

VROOMSHOOP, 17 december 2017 – In een zinderende volleybalwedstrijd heeft het Vroomshoopse Team Eurosped landskampioen Sliedrecht Sport de eerste nederlaag van het seizoen bezorgd. Na meer dan anderhalf uur stond er een 3-2 overwinning op het scorebord. En daar zag het niet naar uit na de eerste twee sets van de wedstrijd.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Kom met je team naar de bekerwedstrijd Team Eurosped - Springendal Set-Up'65 en scoor 25% korting

Kom met je team naar de bekerwedstrijd Team Eurosped - Springendal Set-Up'65 en scoor 25% korting

De Twentse volleyballiefhebbers kunnen hun geluk niet op: in de kwartfinale van de beker hebben uitgerekend Team Eurosped en Springendal Set-Up’65 elkaar geloot! In de eerdere ontmoeting dit seizoen waren meer dan 700 toeschouwers getuige van dit affiche, destijds een competitieduel. Met een halve finale als inzet heeft deze derby alles in zich om opnieuw een sensationeel duel vol spanning en strijdlust te worden. Wij willen daarom dit duel opnieuw met zoveel mogelijk regionale volleyballiefhebbers delen.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Team Eurosped serveert zich naar een 0-3 overwinning op Springendal Set-Up’65

Team Eurosped serveert zich naar een 0-3 overwinning op Springendal Set-Up’65

Ootmarsum, 9 december 2017 – In een eenzijdig duel heeft Team Eurosped binnen een uur een einde gemaakt aan de tweede Twentse volleybalderby van deze competitie. Had het Vroomshoopse team in de eerste ontmoeting nog de nodige moeite om de winst naar zich toe te trekken, zaterdagavond had Team Eurosped geen kind aan Springendal Set-Up’65. De setstanden 13-25, 13-25 en 20-25 spreken wat dat betreft voor zich.

Lees meer »

Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop