De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Competitie 2019 / 2020 voortijdig beëindigd.

 

Lees hier de laatste updates.

 

In afwachting van het nieuwe competitie programma. Planning hiervan afhankelijk van Corona maatregelen en herschikking internationale agenda i.v.m. Olympische Spelen. Team Eurosped

Nieuws

Nieuwsbericht: Opnieuw Twentse versterking voor Team Eurosped

Opnieuw Twentse versterking voor Team Eurosped

Het blijft onzeker wanneer de huidige lock-down nog intelligentere trekken gaat vertonen en meer ruimte mogelijk gaat maken voor het beoefenen van senioren teamsport. Het is nog steeds niet duidelijk wanneer we weer kunnen beginnen met de zaaltrainingen en of, en zo ja wanneer, de competitie dit kalenderjaar nog gestart kan worden.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Charlot Vellener: “Volleybal is mijn lust en mijn leven”

Charlot Vellener: “Volleybal is mijn lust en mijn leven”

Jan Berendsen over Charlot Vellener: “Haar grote kracht is haar techniek en daar willen we graag samen met haar verder aan werken”. Een mooier compliment kun je niet krijgen van je coach, Charlot?

Inderdaad een mooi compliment. Ik ben blij dat Jan Berendsen het vertrouwen in mij uitspreekt om samen verder te werken aan mijn kwaliteiten en deze verder uit te bouwen.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Van de voorzitter...

Van de voorzitter...

“Zittend achter mijn vertrouwde pc in deze vreemde tijd, kijkend naar het zonovergoten Twenterandse land, is het een goed moment om u te berichten over de ontwikkelingen van Team Eurosped.”

Lees meer »

Nieuwsbericht: Meer versterkingen Team Eurosped

Meer versterkingen Team Eurosped

Nadat we 10 dagen geleden de eerste groep van nieuwe speelsters konden melden, in deze nieuwsbrief een vervolg hierop. Een vervolg met een mix van een bestaande speelster die verlengt, een ervaren topspeelster en een aanstormend jong talent dat Team Eurosped voor het nieuwe seizoen komt versterken.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Nieuwe speelsters Team Eurosped

Nieuwe speelsters Team Eurosped

Het huidige seizoen is inmiddels abrupt afgesloten. De Nevobo beraadt zich over hoe in september de Supercup gespeeld moet worden en hoe de afvaardiging vanuit de eredivisie richting Europa eruit zal komen te zien. Zolang het Corona-virus Nederland en de rest van de wereld nog in zijn greep heeft, is elke datum van een toekomstige gebeurtenis op zijn minst twijfelachtig geworden.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Alle volleybalwedstrijden t/m 31 maart afgelast

Alle volleybalwedstrijden t/m 31 maart afgelast

In verband met het coronavirus worden ALLE volleybalwedstrijden in ieder geval t/m dinsdag 31 maart afgelast. Dit betekent dat er geen wedstrijden worden gespeeld. De Nevobo volgt hiermee het advies van NOC*NSF op.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Rabobank Jeugdclinic by Team Eurosped

Rabobank Jeugdclinic by Team Eurosped

De Supportersclub Team Eurosped organiseert de Rabobank Jeugdclinic by Team Eurosped.
Een supergezellige en inspirerende middag voor jongens en meisjes in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar waarbij ze kennismaken met de selectie van het Eredivisie damesvolleybalteam Team Eurosped uit Vroomshoop.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Eerste KIDSdag Team Eurosped

Eerste KIDSdag Team Eurosped

Op dinsdagmiddag 22 oktober (herfst­vakantie) organiseert de supportersclub van Team Eurosped in samenwerking met Jumbo Veld Vroomshoop, een kidsmiddag van 13.00 – 15.00 uur in Het Punt in Vroomshoop. De deelname is gratis!

Lees meer »

Nieuwsbericht: Team Eurosped wint eerste oefenduel seizoen 2019/20

Team Eurosped wint eerste oefenduel seizoen 2019/20

Team Eurosped heeft haar eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen gewonnen. In het Duitse Buldern werd de nummer 7 van de Bundesliga USC Münster met 3-2 verslagen. 

 

Lees meer »

Nieuwsbericht: Rabobank winnaar van het jaarlijkse sponsortoernooi

Rabobank winnaar van het jaarlijkse sponsortoernooi

Donderdag 16 mei 2019 vond weer het jaarlijkse Team Eurosped sponsortournooi plaats. Dit jaar hadden een zestal teams zich ingeschreven.

Voorafgaand aan het toernooi verzorgde een Amerikaanse vertegenwoordiger van VolleyMetrics een presentatie waarin hij liet zien hoe snel en volledig een video-opname van een hele wedstrijd kan worden geanalyseerd en omgezet in tientallen pagina’s met waardevolle data.

Lees meer »

Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop