De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Komend seizoen stappen maken als speelster?

Meld je aan voor de Volleybal Academie

De inschrijving is geopend

supporters bedankt tot volgend seizoen

Nieuws

Nieuwsbericht: Updates over de VAT en Topvolleybalweek 2017

Updates over de VAT en Topvolleybalweek 2017

We hebben recent een inventarisatie gedaan in verband met de wensen voor de VAT in het komende seizoen. De uitkomsten hiervan kun je hier lezen. Tevens hebben we besloten om de Topvolleybalweek 2017 niet door te laten gaan. Ook hierover lees je hier meer.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Geen toegang oefenwedstrijden Team Eurosped - Nationaal Japans damesteam

Geen toegang oefenwedstrijden Team Eurosped - Nationaal Japans damesteam

In voorbereiding op de wedstrijden voor de World Grand Prix traint het Japanse team in Het Punt en worden er twee oefenwedstrijden gespeeld tegen Team Eurosped. Helaas zijn zowel de trainingen als de oefenwedstrijden op verzoek van de Japanse officials besloten en dus niet te bezoeken voor volleyballiefhebbers. We vinden het erg jammer, hebben veel pogingen gedaan de Japanners op andere gedachten te brengen maar moeten ons hierbij neerleggen.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Update VolleybalAcademie Twente

Update VolleybalAcademie Twente

De inventarisatieronde is afgerond. We hebben 60 ingevulde formulieren retour gehad, waarvoor dank! Op dit moment zijn we naar de mogelijkheden in Almelo, Borne, Hengelo en uiteraard Vroomshoop aan het kijken.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Jan Kuipers nieuw bestuurslid Operationele Zaken bij Team Eurosped

Jan Kuipers nieuw bestuurslid Operationele Zaken bij Team Eurosped

En wederom kan Team Eurosped een nieuw teamlid presenteren. Dit keer geen speelster maar een nieuw bestuurslid: Jan Kuipers. Jan gaat zich als bestuurslid Operationele Zaken bezighouden met alle organisatorische zaken rondom de wedstrijden van Team Eurosped. Het bestuur is blij dat met de komst van Jan Kuipers een echte Vroomshoper tot het bestuur is toegetreden. We wensen Jan veel plezier en succes als bestuurslid Operationele Zaken.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Team Eurosped contracteert Amerikaanse midspeelster Laura Beach

Team Eurosped contracteert Amerikaanse midspeelster Laura Beach

Na een lange zoektocht in Nederland, maar ook daarbuiten heeft Team Eurosped een nieuwe midspeelster gevonden; de Amerikaanse Laura Beach (22) zal komend seizoen het team versterken. Laura is afkomstig van Lakewood (Colorado) en speelde het afgelopen seizoen voor de universiteit van Wyoming. Het was voor haar persoonlijk een succesvol seizoen waarbij ze door de coaches van de Amerikaanse college volleybalteams in de top 3 midspeelsters werd verkozen.

Lees meer »

Nieuwsbericht: BELANGRIJKE WIJZIGING E-MAIL ADRESSEN EUROSPED 

BELANGRIJKE WIJZIGING E-MAIL ADRESSEN EUROSPED 

Het webadres van Team Eurosped is onlangs al gewijzigd naar www.teameurosped.nl. Alle e-mailadressen maken nu ook gebruik van het domein teameurosped.nl.

Je kunt het bij jou bekende e-mailadres simpel aanpassen door @eurosped-tvt.nl te vervangen door @teameurosped.nl. (Bijvoorbeeld: info@eurosped-tvt.nl is nu info@teameurosped.nl)

Lees meer »

Nieuwsbericht: Carmen Oude Luttikhuis versterkt Team Eurosped

Carmen Oude Luttikhuis versterkt Team Eurosped

Team Eurosped krijgt voor het seizoen 2017-2018 steeds meer contouren met het aantrekken van diagonaal speelster Carmen Oude Luttikhuis. Zij maakt de overstap na 4 jaar dames 1 bij Springendal Set-Up’65 naar Team Eurosped.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Daphne Knijff verlengt contract met Eurosped

Daphne Knijff verlengt contract met Eurosped

Team Eurosped is blij te kunnen melden dat aanvoerder Daphne Knijff haar contract met het team verlengd heeft. Het aantal speelsters dat voor het volgende seizoen vastligt, komt hiermee op zeven.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Eurosped onderuit tegen koploper Sliedrecht Sport

Eurosped onderuit tegen koploper Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT – De volleybalsters van Eurosped hebben het seizoen afgesloten met een 3-0 nederlaag bij koploper Sliedrecht Sport. Het team van trainer Jan Berendsen eindigt door het verlies op de laatste plaats in de kampioenspoule.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Eurosped pakt punt bij Sneek

Eurosped pakt punt bij Sneek

SNEEK – De volleybalsters van Eurosped hebben een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Sneek. De ploeg van trainer Jan Berendsen kwam knap op een 2-0 voorsprong. Daarna kantelde het duel en grepen de Friezinnen de winst: 3-2.

Lees meer »

Fotoalbum

© 2016 Eurosped-TVT
Postbus 121 - 7600 AC Almelo