De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Zijn jullie klaar voor de Twentse derby?

Zondag 22-10 a.s.

Team Eurosped-Springendal Set-Up’65

Onze eerste thuiswedstrijd in Het Punt.

22-10-17 team eurosped springendal set-up'65 15:30 uur Het Punt - Vroomshoop

Nieuws

Nieuwsbericht: Parkeren bij Het Punt

Parkeren bij Het Punt

Speciaal voor de Team Eurosped supporters van buiten Vroomshoop en natuurlijk de supporters van de bezoekende vereniging hebben we op onderstaand kaartje aangegeven waar geparkeerd kan worden. Alle parkeerplaatsen zijn binnen twee minuten loopafstand van Het Punt.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Team Eurosped verliest eerste competitiewedstrijd van Coolen Alterno

Team Eurosped verliest eerste competitiewedstrijd van Coolen Alterno

Apeldoorn, 7 oktober 2017 – Zaterdagavond speelde Team Eurosped de eerste wedstrijd van de competitie in Apeldoorn tegen Coolen Alterno. Helaas kon het team nog geen beroep doen op de Amerikaanse midspeelster Laura Beach omdat het papierwerk behorende bij de overstap naar Team Eurosped meer tijd in beslag nam dan gebruikelijk. Desondanks begon Team Eurosped ijzersterk aan de eerste wedstrijd van het seizoen. Tegenstander Coolen Alterno had bijzonder veel moeite met de servedruk van Team Eurosped en wanneer het Alterno lukte de service onder controle te krijgen, had Team Eurosped de verdediging goed op orde waardoor de eerste set in een hoog tempo met 12-25 naar Team Eurosped ging.

Lees meer »

Nieuwsbericht: SPELVERDEELSTER CHARLOTTE HAAR VOOR LANGERE TIJD UIT DE ROULATIE ALS GEVOLG VAN EEN HERNIA-OPERATIE

SPELVERDEELSTER CHARLOTTE HAAR VOOR LANGERE TIJD UIT DE ROULATIE ALS GEVOLG VAN EEN HERNIA-OPERATIE

Team Eurosped heeft aan het begin van het seizoen te maken met een tegenvaller; spelverdeelster Charlotte Haar moet een hernia-operatie ondergaan om een einde te maken aan een slepende blessure. De 18-jarige speelster heeft al langere tijd te maken met rugklachten waardoor ze een deel van de competitie en de gehele play-off serie van het vorig seizoen heeft moeten missen. Zoals het er nu naar uitziet komt de spelverdeelster niet meer in actie in 2017, maar hoopt ze begin volgend jaar weer aan te kunnen sluiten bij de selectie.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Team Eurosped maakt zich klaar voor een nieuw seizoen!

Team Eurosped maakt zich klaar voor een nieuw seizoen!

De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn 21 augustus van start gegaan. Onderstaand tref je een overzicht aan wat het team de komende weken te wachten staat;

Lees meer »

Nieuwsbericht: Updates over de VAT en Topvolleybalweek 2017

Updates over de VAT en Topvolleybalweek 2017

We hebben recent een inventarisatie gedaan in verband met de wensen voor de VAT in het komende seizoen. De uitkomsten hiervan kun je hier lezen. Tevens hebben we besloten om de Topvolleybalweek 2017 niet door te laten gaan. Ook hierover lees je hier meer.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Geen toegang oefenwedstrijden Team Eurosped - Nationaal Japans damesteam

Geen toegang oefenwedstrijden Team Eurosped - Nationaal Japans damesteam

In voorbereiding op de wedstrijden voor de World Grand Prix traint het Japanse team in Het Punt en worden er twee oefenwedstrijden gespeeld tegen Team Eurosped. Helaas zijn zowel de trainingen als de oefenwedstrijden op verzoek van de Japanse officials besloten en dus niet te bezoeken voor volleyballiefhebbers. We vinden het erg jammer, hebben veel pogingen gedaan de Japanners op andere gedachten te brengen maar moeten ons hierbij neerleggen.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Update VolleybalAcademie Twente

Update VolleybalAcademie Twente

De inventarisatieronde is afgerond. We hebben 60 ingevulde formulieren retour gehad, waarvoor dank! Op dit moment zijn we naar de mogelijkheden in Almelo, Borne, Hengelo en uiteraard Vroomshoop aan het kijken.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Jan Kuipers nieuw bestuurslid Operationele Zaken bij Team Eurosped

Jan Kuipers nieuw bestuurslid Operationele Zaken bij Team Eurosped

En wederom kan Team Eurosped een nieuw teamlid presenteren. Dit keer geen speelster maar een nieuw bestuurslid: Jan Kuipers. Jan gaat zich als bestuurslid Operationele Zaken bezighouden met alle organisatorische zaken rondom de wedstrijden van Team Eurosped. Het bestuur is blij dat met de komst van Jan Kuipers een echte Vroomshoper tot het bestuur is toegetreden. We wensen Jan veel plezier en succes als bestuurslid Operationele Zaken.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Team Eurosped contracteert Amerikaanse midspeelster Laura Beach

Team Eurosped contracteert Amerikaanse midspeelster Laura Beach

Na een lange zoektocht in Nederland, maar ook daarbuiten heeft Team Eurosped een nieuwe midspeelster gevonden; de Amerikaanse Laura Beach (22) zal komend seizoen het team versterken. Laura is afkomstig van Lakewood (Colorado) en speelde het afgelopen seizoen voor de universiteit van Wyoming. Het was voor haar persoonlijk een succesvol seizoen waarbij ze door de coaches van de Amerikaanse college volleybalteams in de top 3 midspeelsters werd verkozen.

Lees meer »

Nieuwsbericht: BELANGRIJKE WIJZIGING E-MAIL ADRESSEN EUROSPED 

BELANGRIJKE WIJZIGING E-MAIL ADRESSEN EUROSPED 

Het webadres van Team Eurosped is onlangs al gewijzigd naar www.teameurosped.nl. Alle e-mailadressen maken nu ook gebruik van het domein teameurosped.nl.

Je kunt het bij jou bekende e-mailadres simpel aanpassen door @eurosped-tvt.nl te vervangen door @teameurosped.nl. (Bijvoorbeeld: info@eurosped-tvt.nl is nu info@teameurosped.nl)

Lees meer »

Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop