De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Alle volleybalwedstrijden

t/m 31 maart afgelast

 

Lees hier meer

 

Zaterdag 7 maart 2020 Apollo 8 Team Eurosped 20:00 uur De Veste Borne

Nieuws

Nieuwsbericht: Alle volleybalwedstrijden t/m 31 maart afgelast

Alle volleybalwedstrijden t/m 31 maart afgelast

In verband met het coronavirus worden ALLE volleybalwedstrijden in ieder geval t/m dinsdag 31 maart afgelast. Dit betekent dat er geen wedstrijden worden gespeeld. De Nevobo volgt hiermee het advies van NOC*NSF op.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Rabobank Jeugdclinic by Team Eurosped

Rabobank Jeugdclinic by Team Eurosped

De Supportersclub Team Eurosped organiseert de Rabobank Jeugdclinic by Team Eurosped.
Een supergezellige en inspirerende middag voor jongens en meisjes in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar waarbij ze kennismaken met de selectie van het Eredivisie damesvolleybalteam Team Eurosped uit Vroomshoop.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Eerste KIDSdag Team Eurosped

Eerste KIDSdag Team Eurosped

Op dinsdagmiddag 22 oktober (herfst­vakantie) organiseert de supportersclub van Team Eurosped in samenwerking met Jumbo Veld Vroomshoop, een kidsmiddag van 13.00 – 15.00 uur in Het Punt in Vroomshoop. De deelname is gratis!

Lees meer »

Nieuwsbericht: Team Eurosped wint eerste oefenduel seizoen 2019/20

Team Eurosped wint eerste oefenduel seizoen 2019/20

Team Eurosped heeft haar eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen gewonnen. In het Duitse Buldern werd de nummer 7 van de Bundesliga USC Münster met 3-2 verslagen. 

 

Lees meer »

Nieuwsbericht: Rabobank winnaar van het jaarlijkse sponsortoernooi

Rabobank winnaar van het jaarlijkse sponsortoernooi

Donderdag 16 mei 2019 vond weer het jaarlijkse Team Eurosped sponsortournooi plaats. Dit jaar hadden een zestal teams zich ingeschreven.

Voorafgaand aan het toernooi verzorgde een Amerikaanse vertegenwoordiger van VolleyMetrics een presentatie waarin hij liet zien hoe snel en volledig een video-opname van een hele wedstrijd kan worden geanalyseerd en omgezet in tientallen pagina’s met waardevolle data.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Team Eurosped haalt Lobke Overtoom en heeft selectie voor het nieuwe seizoen compleet

Team Eurosped haalt Lobke Overtoom en heeft selectie voor het nieuwe seizoen compleet

Met het aantrekken van diagonaal Lobke Overtoom is de laatste plek ingevuld en heeft Team Eurosped haar selectie voor het nieuwe seizoen compleet. Overtoom komt over van het Groningse Donitas dat het afgelopen seizoen uitkwam in de Topdivisie. De 22-jarige Drentse speelde onder andere voor Lycurgus en Emmen.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Team Eurosped brengt met Ester de Vries nog meer ervaring in de selectie voor het nieuwe seizoen.

Team Eurosped brengt met Ester de Vries nog meer ervaring in de selectie voor het nieuwe seizoen.

Vroomshoop – 1 mei 2019 – Team Eurosped heeft opnieuw een routinier aan haar selectie toegevoegd. Passer/loper Ester de Vries zal het komende seizoen het Vroomshoopse team komen versterken. De Vries komt over van Regio Zwolle Vollleybal en heeft daarvoor o.a. in Zweden, Zwitserland en Amerika gespeeld. Met de komst van de 27e jarige Limburgse heeft Team Eurosped haar selectie bijna compleet.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Team Eurosped velengt 7 contracten en bouwt verder vanuit basis afgelopen seizoen.

Team Eurosped velengt 7 contracten en bouwt verder vanuit basis afgelopen seizoen.

Vroomshoop, 29 april 2019 – Met het verlengen van de contracten van 7 speelster, heeft Team Eurosped een belangrijke stap gezet richting het nieuwe seizoen. Suzanne Kos, Charlotte Haar, Eline Gommans, Kirsten Wessels, Dagmar Boom, Eline Timmerman en Vera Mulder zullen ook het komende seizoen weer in Vroomshoop de kleuren van Team Eurosped verdedigen. Tezamen met de al eerder aangekondigde nieuwe aanwinsten zijn er nu 10 speelsters vastgelegd voor het nieuwe seizoen.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Team Eurosped versterkt zich met Marianne het Lam-Scholten

Team Eurosped versterkt zich met Marianne het Lam-Scholten

VROOMSHOOP, 17 april 2019 – Na het vertrek van Laura de Zwart, was Team Eurosped op zoek naar een nieuwe hoofdblokkeerster, het liefst met een aantal jaren Eredivisie-ervaring. We zijn heel erg blij te mogen melden dat we Marianne het Lam-Scholten het komende seizoen aan de selectie van Team Eurosped kunnen toevoegen. Marianne speelde de afgelopen 2 seizoenen voor Springendal Set-Up’65. Daarvoor heeft ze o.a. voor Taurus en Zwolle gespeeld. Met de komst van 27-jarige Friezin is de gewenste kwaliteit én de nodige ervaring binnengehaald.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Spelverdeelster Charlot Vellener tweede versterking Team Eurosped voor het seizoen 2019-2020!

Spelverdeelster Charlot Vellener tweede versterking Team Eurosped voor het seizoen 2019-2020!

Team Eurosped heeft de tweede versterking voor het nieuwe seizoen vastgelegd. Spelverdeelster Charlot Vellener, de talentvolle, geboren Almelose komt over van Dros-Alterno uit Apeldoorn. Hiermee heeft Team Eurosped een belangrijke positie ingevuld. Het Vroomshoopse team wil zo snel mogelijk haar selectie voor het komende seizoen rond hebben.

Lees meer »

Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop