De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Wil jij werken aan je volleybalskills?  

Meld je dan aan voor het topvolleybalweekend

van 19 t/m 21 mei in het punt

zo. 22-04-18 kampioenspoule team eurosped regio zwolle volleybal 15:30 uur het punt, vroomshoop

Nieuws

Nieuwsbericht: Ook de vijfde derby van dit seizoen prooi voor Team Eurosped

Ook de vijfde derby van dit seizoen prooi voor Team Eurosped

VROOMSHOOP, 15 april 2018 – Zondagmiddag was alweer de vijfde ontmoeting dit seizoen tussen de twee Twentse volleybaleredivisionisten Team Eurosped en Springendal Set-Up’65. Voor beide teams stond er niets meer op het spel, behalve dan natuurlijk de eer. Desondanks was de sporthal in Het Punt ook dit keer weer goed gevuld.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Bo Duteweert verlaat Team Eurosped

Bo Duteweert verlaat Team Eurosped

VROOMSHOOP, 6 april 2018 – Na één seizoen scheiden de wegen van passer/loper Bo Duteweert en Team Eurosped zich alweer. De 18-jarige speelster heeft zich in het afgelopen seizoen goed ontwikkeld maar kwam door de grote concurrentie op de passer/loper positie niet vaak tot spelen. Bo heeft aangegeven dat ze de tijd bij Team Eurosped nooit had willen missen maar nu de voorkeur geeft aan een team waarbij ze vaker tot spelen komt. Waar ze naar toe gaat, is nog niet duidelijk.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Basis Team Eurosped blijft intact voor volgend seizoen

Basis Team Eurosped blijft intact voor volgend seizoen

VROOMSHOOP, 4 april 2018 – Team Eurosped heeft een belangrijke stap gezet voor het volgend seizoen met het verlengen van de contracten met vier speelsters die dit seizoen tot de basis van het team gerekend kunnen worden; Charlotte Haar, Eline Gommans, Judith Kamphuis en Rochelle Wopereis komen ook volgend seizoen uit voor Team Eurosped. Tezamen met de al eerder aangekondigde nieuwe speelsters zijn er nu al 8 speelsters zeker voor het komend seizoen.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Blessure betekent einde seizoen voor Daphne Knijff

Blessure betekent einde seizoen voor Daphne Knijff

VROOMSHOOP, 30 maart – Passer/loper Daphne Knijff komt dit seizoen niet meer in actie voor Team Eurosped. Een MRI-onderzoek heeft aangetoond dat ze een scheurtje in de binnenste meniscus heeft. Aanvullend onderzoek door middel van een kijkoperatie moet duidelijkheid geven over de wijze van behandelen en daarmee de periode dat de speelster buiten spel staat.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Team Eurosped legt passer/loper Dagmar Boom vast

Team Eurosped legt passer/loper Dagmar Boom vast

VROOMSHOOP, 27 maart 2018 – Het is duidelijk dat de speelsters van het Talentteam Papendal/Arnhem goed in de smaak vallen bij de technische staf van Team Eurosped, en andersom is dat net zo het geval. De komst van passer/loper Dagmar Boom is hiervan het sprekende bewijs. Ze is alweer de vierde nieuwe speelster afkomstig van het Talentteam die volgend seizoen de kleuren van Team Eurosped gaat verdedigen.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Gehavend Eurosped kansloos tegen Coolen Alterno

Gehavend Eurosped kansloos tegen Coolen Alterno

VROOMSHOOP, 25 maart 2018 – Voordat er nog maar één bal was geslagen, werd al duidelijk dat Team Eurosped een zware middag tegemoet zou gaan tegen het Apeldoornse Coolen Alterno. Als gevolg van een knieblessure kon coach Jan Berendsen geen beroep doen op vaste waarde Daphne Knijff. De blessure van de passer/loper is de zoveelste tegenvaller voor Team Eurosped dat zo langzamerhand naar het einde van de competitie snakt om alle blessuregevallen in het team goed te kunnen behandelen.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Diagonaal Vera Mulder derde nieuwkomer bij Team Eurosped

Diagonaal Vera Mulder derde nieuwkomer bij Team Eurosped

VROOMSHOOP, 22 maart 2018 – Aan de stroom speelsters die de overstap van het TalentTeam Papendal/Arnhem naar Team Eurosped maken, lijkt maar geen einde te komen. Na midspeelster Laura de Zwart en libero Susanne Kos speelt ook diagonaal Vera Mulder volgend seizoen bij Team Eurosped. Het is daarmee alweer de derde aanwinst voor het Vroomshoopse team dat duidelijk een missie heeft voor het volgend seizoen en een visie voor de ontwikkeling van het team op korte en middellange termijn.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Team Eurosped legt libero Susanne Kos vast voor het volgend seizoen

Team Eurosped legt libero Susanne Kos vast voor het volgend seizoen

VROOMSHOOP, 20 maart 2018 – Libero Susanne Kos is de volgende nieuwe speelster die Team Eurosped aankondigt voor het seizoen 2018-2019. En net als de vorige week al aangekondigde versterking Laura de Zwart, is ook Susanne Kos afkomstig van het TalentTeam Papendal/Arnhem. Het is dus al de tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen voor Team Eurosped. Het heeft er alle schijn van dat het Vroomshoopse team zijn zaakjes al snel goed voor elkaar wil hebben voor het nieuwe seizoen.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Carlijn Koebrugge verlaat Team Eurosped aan het einde van dit seizoen

Carlijn Koebrugge verlaat Team Eurosped aan het einde van dit seizoen

VROOMSHOOP, 19 maart 2018 – Na 2 jaar Team Eurosped is in gezamenlijk overleg besloten dat midspeelster Carlijn Koebrugge Team Eurosped aan het einde van dit seizoen zal verlaten. De 20-jarige Almelose kwam in het seizoen 2016-2017 over van Springendal Set-Up’65 en heeft in haar periode bij Team Eurosped te maken gehad met een stevige competitie voor de midpositie.

Lees meer »

Nieuwsbericht: Een week met winst en verlies voor Team Eurosped

Een week met winst en verlies voor Team Eurosped

VROOMSHOOP, 19 maart 2018 – De speelsters van Team Eurosped hebben een drukke week achter de rug waarin ze een tweetal uitwedstrijden hebben afgewerkt. Woensdag ging het team vol goede moed de strijd aan tegen Springendal Set-Up’65. Met de eerste uitwedstrijd in gedachte – een snelle 0-3 winst – waren de verwachtingen hooggespannen. En ook dit keer verliet Team Eurosped Ootmarsum met een overwinning. Het gevoel was echter wel wat anders dan bij de eerste uitwedstrijd na de moeizame 2-3 overwinning. Team Eurosped kwam nog wel met 0-2 voor maar gaf de wedstrijd uiteindelijk nog bijna weg. Met dank aan de spelverdeelster van Springendal Set-Up’65 die een snelle bal uit tikte, wist Team Eurosped de vijfde set met 13-15 en dus de wedstrijd naar zich toe te trekken.

Lees meer »

Fotoalbum

© 2017 Team Eurosped
Postadres: Postbus 121 - 7600 AC Almelo

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop