De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

Komend seizoen stappen maken als speelster?

Meld je aan voor de Volleybal Academie

De inschrijving is geopend

supporters bedankt tot volgend seizoen

Maatschappelijk partner

Sportbedrijf Almelo

Sportbedrijf Almelo is uitvoerder van het gemeentelijk sportbeleid en daarmee hét sportloket van Almelo. Ze beheert en exploiteert de binnensportaccommodaties, biedt sportieve activiteiten en organiseert verenigingsondersteuning. Daarmee werkt ze aan een gezond sportklimaat in Almelo.

Het motto van Sportbedrijf Almelo ‘Voortdurend in beweging!’ past goed bij de sector waarin ze actief is, maar ook bij haar diensten en producten. Sportbedrijf Almelo staat voor sportstimulering in wijken en scholen tot en met talentontwikkelingsprogramma’s en topsportontwikkeling in haar eigen accommodaties. Vanuit die brede taak organiseert Sportbedrijf Almelo een breed scala aan sportactiviteiten, van zwemles tot sportkennismakingsclinics. En zo is deIISPA, de thuishaven van Eurosped TVT, één van de accommodaties van Sportbedrijf Almelo waarin we letterlijk en figuurlijk ruimte bieden aan lokale sportverenigingen, erkende regionale talentcentra (Nevobo, NBB en KNGU) en topsportorganisaties en –evenementen.

Dat maakt Sportbedrijf Almelo in de IISPA ook tot de trotste gastheer van Eurosped TVT. Als Maatschappelijk Partner maken we deze topsportbeoefening niet alleen facilitair mogelijk, maar vinden we het ook waardevol om het team te gebruiken als vliegwiel voor breedtesportontwikkeling en het stimuleren van Almeloërs tot een sportief en gezond leven.

Sportbedrijf Almelo wenst Eurosped TVT naast sportief succes vooral veel sportiviteit en plezier!

Voor meer informatie over Sportbedrijf Almelo, haar activiteiten of haar accommodaties kijk op www.sportbedrijfalmelo.nl of volg hen via facebook.com/SportbedrijfAlmelo of via Twitter @SportAlmelo.

Fotoalbum

© 2016 Eurosped-TVT
Postbus 121 - 7600 AC Almelo