De slider is niet ingesteld bij de opties. Stel deze nu in

De wedstrijden van Team Eurosped zijn ook
volgend seizoen weer live te volgen.
Klik hier voor meer informatie.

Tot volgend seizoen in Het Punt!

Hoofdsponsor

Eurosped bv profileert zich sinds 1993 in de transportwereld als een betrouwbaar verlengstuk van haar opdrachtgevers, welke uit de meest uiteenlopende branches komen, w.o. mode & textiel, groothandel, industrie, chemie, home & garden en farmacie. Het is voor het Oldenzaalse expeditiebedrijf vanzelfsprekend, dat de gegarandeerde hoogstaande kwaliteit gekoppeld wordt aan zeer concurrerende tarieven.

Het Eurosped-team biedt haar klanten een uitgebreid scala aan diensten, waarmee letterlijk de hele wereld bediend wordt! Pakketdistributie, palletvervoer, lucht- & zeevracht, “expresse” vervoer , koeriersritten; voor al deze vervoersopties kunnen de opdrachtgevers bij Eurosped terecht. Ook voor (tijdelijke) opslag en het verrichten van logistieke werkzaamheden, heeft Eurosped dé perfecte oplossingen in huis! “Onze medewerkers beleven hun werk als topsport en zien het als een uitdaging om onze klanten iedere dag in positieve zin te verrassen, door het onmogelijke mogelijk te maken”, aldus directeur Jan Rødel. Hiermee is de link naar sportsponsoring snel gelegd. “Ja, natuurlijk zijn we gek op alles wat met sport te maken heeft! Ik onderken dat de breedtesport de basis is voor de topsport. Maar de sporters, die net als mijn medewerkers, iedere dag top willen presteren en in zichzelf investeren met het doel beter te worden, verdienen mijn sympathie. Daarnaast is het zo, dat topsporters een stimulerende werking hebben op de jeugd; kortom, topsport kan niet zonder breedtesport en andersom”.

Op de vraag waarom na 3 jaar sponsoring van dames eredivisie basketbal in Tubbergen (Eurosped Twente) een overstap gemaakt wordt naar topvolleybal, antwoordt Jan Rødel: “De stichting Topvolleybal in Twente maakte direct een serieuze en degelijke indruk, met zeer ambitieuze, maar tegelijkertijd realistische sportieve doelstellingen. Eurosped moet mijns inziens een instituut worden waar de echte toptalenten uit Oost Nederland, de mogelijkheden en faciliteiten krijgen om op het hoogste niveau te trainen en spelen, waardoor zij het maximale uit hun mogelijkheden kunnen halen. En wie weet, waar dit allemaal toe kan leiden?”

In februari 2013 viert Eurosped bv haar 20-jarige jubileum. Jan Rødel: “Tijd vliegt… Ik heb het nog steeds over het jonge en enthousiaste Eurosped-team… Dankzij de uitstekende en veelal informele relatie die we met onze opdrachtgevers en zakelijke partners onderhouden, welke gebaseerd is op wederzijds vertrouwen en respect, kunnen we over een paar maanden terugkijken op 20 succesvolle jaren. Jaren waarin we continu zijn blijven investeren en ons zijn blijven ontwikkelen om in te kunnen springen op de veranderende vragen en wensen van onze opdrachtgevers. Onmisbaar daarbij is de inzet van ons huidige team en niet te vergeten, de mensen die in het verleden deel uitmaakten van het Eurosped-team. Wij gaan vol vertrouwen en ambitie de toekomst tegemoet!”

Fotoalbum

© 2020 Team Eurosped
Postadres: Postbus 6 - 7680 AA Vroomshoop

Wedstrijden:
Sporthal Het Punt
Burgemeester Koetjestraat 2-4 - Vroomshoop